Apple a lansat MacBook Pro 16 Inch, iata CAT COSTA Noul Model

MacBook Pro 16 Inch

MacBook Pro 16 inch a fost lansat astazi de catre compania Apple dupa foarte multe zvonuri privind disponibilitatea acestui produs, iar acum el poate fi comandat. MacBook Pro 16 inch a fost lansat ca un inlocuitor pentru modelul care are ecran de 15 inch, dimensiunile totale fiind aceleasi, doar marginile ecranului fiind reduse pentru a-i creste diagonala.

MacBook Pro 16 inch vine cu o noua tastatura care nu mai are vechiul mecanism “fluture”, ci are unul bazat pe vechile tehnologii, mult mai rezistente in timp. Mai mult decat atat, in MacBook Pro 16 inch sunt implementate si noile modele de procesoare Intel, astfel ca performantele sunt cele asteptate.

MacBook Pro 16 inch include deasemenea pana la 64 GB RAM, 8 TB spatiu de stocare, difuzoare mult mai puternice, dar si microfoane care inregistrate la calitate de studio. MacBook Pro 16 inch are deasemenea placi video AMD Radero Pro 5000M, plus diverse modificari pentru aranjarea componentelor interne.

MacBook Pro 16 inch nu are specificatii pentru capacitatea bateriei oferite, insa cei de la Apple spun ca ea ar trebui sa fie la fel de buna precum in vechile modele. MacBook Pro 16 inch este vandut de catre Apple la preturi ce incep de la 2400 de dolari, fara TVA, si mai mult ca sigur vor ajunge in Romania in curand.

13 COMENTARII

  1. Oare la fel ingreuneaza astia laptopurile la fel ca Iphonele? Cand apare unul nou il nenorocesc pe cel dinainte?