BLACK FRIDAY 2019. eMAG, LIVE BLOG, REDUCERI, CATALOAGE SI LISTA MAGAZINE

BLACK FRIDAY 2019. Live blog cu toate reducerile cele mai bune de la eMAG, Orange, Altex, Vodafone, Media Galaxy Flanco, cataloage cu oferte si tot ce vrei.

BLACK FRIDAY 2019. eMAG LIVE BLOG REDUCERI CATALOAGE LISTA MAGAZINE

BLACK FRIDAY 2019 va incepe maine dimineata in aceasta pagina la cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, iar atat de multe oferte vor fi disponibile acolo incat veti avea de unde sa alegeti orice va doriti sa cumparati. Vorbim despre un BLACK FRIDAY 2019 cu reduceri la milioane peste milioane de produse, multe dintre ele depasind chiar si 90%, preturile fiind extrem de bune si nu e bine sa ratati nicio oferta care este listata acum.

BLACK FRIDAY 2019 la eMAG incepe pe 15 noiembrie, si dispare pe 16 noiembrie, dar la multe alte magazine online deja este in plina desfasurare, iar asta pentru ca multi au incercat sa fure startul pentru a face bani. Totusi, mai toata lumea asteapta reducerile pe care eMAG le va avea de BLACK FRIDAY 2019 in ziua de 15 noiembrie, iar in aceasta pagina veti gasi toate promotiile pe care nu trebuie sa le ratati, deoarece veti regreta amarnic decizia.

Toate reducerile pentru BLACK FRIDAY 2019 vor fi listate aici, articolul urmand a fi actualizat in mod constant pe parcursul acestei zile.

UPDATE 16:00: eMAG a mai publicat 15 produse care au reduceri excelente in magazinul online chiar acum :

  1. LEGO Bugatti Chiron – 999 LEI, cu 50% REDUCERE;
  2. Geantă Guess din piele – 249 LEI;
  3. Apa de Parfum Calvin Klein – 99 LEI;
  4. Motofierastrau (drujba) 49.3 CC, 2.8 CP – 179 LEI;
  5. Televizor LED 109 cm Full HD – 499 LEI;
  6. Televizor OLED Smart 139 cm 4K Ultra HD – 3.499 LEI;
  7. Laptop gaming cu procesor AMD Ryzen, 15,6″, Full HD – 1.999 LEI;
  8. Espressor automat cu sistem spumare lapte – 999 LEI;
  9. Aparat de gatit Philips AVENT – 349 LEI;
  10. Pachet de 3 becuri inteligente RGB Philips Hue – 449 LEI;
  11. Cub cu activitati 6 in 1 Mappy – 50 LEI;
  12. Fotoliu Kring cadru din mesteacăn, material textil – 99 LEI;
  13. Scaun auto Kinderkraft Comfort UP, 9 kg-36kg – 99 LEI;
  14. Perie rotativa Rowenta, 1000W, înveliș ceramic – 99 LEI;
  15. Pachet profesional Moroccanoil Color – 149 LEI.

UPDATE: 10:00: eMAG a publicat 6 noi produse care de BLACK FRIDAY 2019 au reduceri exclusive in Romania :

  1. Televizor LED Smart Samsung, 108 cm la 999 LEI, cu 37% REDUCERE;
  2. Telefon mobil Samsung Galaxy la 199 LEI, cu 63% REDUCERE;
  3. Combina frigorifica Arctic la 599 LEI, cu 39% REDUCERE;
  4. Aspirator fara sac Rowenta Compact la 199 LEI, cu 63% REDUCERE;
  5. Set gatit 13 piese Blaumann Gourmet Line la 99 LEI, cu 65% REDUCERE;
  6. Pantofi Sport Nike la 99 LEI, pret SPECIAL.

UPDATE 09:09: Iata cum poti castiga un BMW i3 foarte usor, instructiuni in aceasta pagina.

UPDATE 09:06: UPC a dat deja startul reducerilor de Black Friday, Vodafone inca mai asteapta.

BLACK FRIDAY 2019 eMAG si ofertele bune din 15 noiembrie

eMAG a dezvaluit deja unele dintre promotiile foarte bune de BLACK FRIDAY 2019 care sunt disponibile pentru clientii din Romania chiar din dimineata zilei de 15 noiembrie, iar mai jos le puteti vedea pe toate. eMAG a anuntat ca are 3.5 milioane de produse disponibile la pret redus pentru BLACK FRIDAY 2019, iar multe dintre ele vin de la magazin, dar desigur ca vor fi foarte multe care vor fi oferite si din Marketplace, 8000 de parteneri fiind implicati.

eMAG a anuntat deasemenea ca printre cele 3.5 milioane de produse pe care acest BLACK FRIDAY le va avea cu reducere se numara si un Ferrari GTC4 Lusso, care are cea mai mare reducere de 45.000 de euro. Mai mult decat atat, eMAG va avea si alte produse speciale care vor fi disponibile doar pe 15 noiembrie pentru cumparare, astfel ca trebuie sa fiti foarte vigilenti si sa cumparati rapid tot ceea ce va “sare in ochi” maine.

Fashion Days BLACK FRIDAY nu se opreste

BLACK FRIDAY 2019 a inceput la Fashion Days in aceasta pagina, dar si cu produsele “vedeta” pe care le vedeti mai jos, acestea beneficiind de preturi extrem de bune in magazinul online, si ele nu s-au terminat. Fashion Days a cam “furat” startul in comparatie cu eMAG, desi apartin aceluiasi grup, iar in 2019 BLACK FRIDAY este gandit diferit pentru ca ambele magazine sa aiba parte de cat mai multe vanzari in Romania.

Orange evita BLACK FRIDAY 2019, dar va avea reduceri la telefoane

Orange evita in mod surprinzator sa se implice in evenimentul de reduceri pentru BLACK FRIDAY 2019, insa are promotiile sale standard la telefoane in aceasta pagina, iar din pacate deocamdata altceva nu exista. Desigur ca Orange va organiza anul acesta un eveniment de reduceri BLACK FRIDAY, doar ca in momentul de fata mai nimeni nu stie cand anume s-ar putea intampla acest lucru, din pacate pentru noi toti.

Altex BLACK FRIDAY 2019 a incepit in noiembrie si tot continua

Altex BLACK FRIDAY 2019 este un eveniment care a fost pornit la inceput de luna noiembrie, si care continua in ciuda faptului ca eMAG il organizeaza intr-o singura zi, si face mai multi bani. Altex are totusi in ziua speciala din 15 noiembrie o serie de reduceri speciale pentru clientii din Romania, iar asta in conditiile in care pana acum a avut foarte multe oferte online, dar toate vor pali in comparatie cu ceea ce vom vedea maine.

BLACK FRIDAY 2019 la Altex va aduce reduceri foarte apropiate de cele care sunt disponibile la eMAG, iar de aici poate profita toata lumea pentru a cumpara ce vrea, si de unde vrea.

Ofertele BLACK FRIDAY 2019 Media Galaxy continua si in 15 noiembrie

Media Galaxy apartine in totalitate de Altex, astfel ca a inceput campania de reduceri BLACK FRIDAY 2019 in prima zi din luna noiembrie, si desigur ca ea va continua inclusiv in urmatoarele saptamani. Acest lucru se intampla in cam fiecare an pentru BLACK FRIDAY, iar din moment ce Media Galaxy apartine de Altex, era normal ca toate ofertele sa fie prelungite pentru o perioada atat de lunga de timp.

Vodafone si UPC au oferte speciale pentru BLACK FRIDAY 2019

Vodafaone si UPC au pentru BLACK FRIDAY 2019 o campanie speciala, iar asta deoarece fuziunea dintre cele doua companii a facut loc pentru foarte multe promotii bune pentru clientii lor. Cei de la Vodafone si UPC au creat un BLACK FRIDAY 2019 special in care le ofera clientilor din Romania o serie de oferte neasteptat de bune pentru a-i convinge sa cumpere servicii de la ambele companii si sa le combine.

BLACK FRIDAY 2019 a inceput inca de noaptea trecuta pe website-urile celor de la Vodafone si UPC, insa multe dintre ofertele care sunt disponibile sunt combinate de catre compania rezultata din fuziunea dintre ele.

BLACK FRIDAY 2019 a inceput si continua la Telekom cu reduceri la telefoane

BLACK FRIDAY 2019 a inceput la Telekom inca de acum aproape o saptamana, reduceri foarte bune pentru telefoane mobile, abonamente si accesorii fiind oferite in momentul de fata. Desi Telekom vrea sa plece din Romania, iata ca in aceasta pagina are in continuare foarte multe promotii extrem de bune de care oricine poate profita, atat daca este client, cat si daca vrea sa devina unul al grupului.

Lista de magazine care au reduceri de BLACK FRIDAY 2019 + cataloagele

Mai jos aveti o lista cu unele dintre magazinele care de BLACK FRIDAY 2019 au disponibile reduceri foarte bune, iar tot aici veti gasi si cataloagele cu promotii disponibile pentru ele, totul pe masura ce va fi anuntat.

[table id=113 /]