Orange: Decizia SURPRIZA in Romania, iata ce s-a SCHIMBAT

Orange a luat o decizie surprinza in Romania, iata ce s-a schimbat in ceea ce priveste oferta pe care o are operatorul de telecomunicatii, si ce trebuie sa stii.

orange decizie surpriza romania

Orange a luat o decizie surpriza pentru Romania, operatorul de telecomunicatii facand o schimbare la care mai nimeni nu s-ar fi asteptat, dar care se pare ca e ceea ce vrea operatorul in tara. Mai exact, cei de la Orange au decis sa nu intre in hora reducerilor de BLACK FRIDAY 2019, preferand sa aiba doar reducerile din aceasta pagina astazi, maine, dar si in weekend, “sarind” peste evenimentul care are loc in momentul de fata.

Orange nu e la prima situatie de acest gen, operatorul facand ceva similar si acum cativa ani, cand a ignorat complet evenimentul de reduceri BLACK FRIDAY, si preferand sa il organizeze mai tarziu in Romania. Se pare ca in 2019 lucrurile vor sta la fel, iar Orange nu va avea eveniment de BLACK FRIDAY astazi, ci probabil a decis ca il va organiza la o data ulterioara, care desigur ca nu a fost comunicata inca, dar probabil va fi in curand.

Orange: Decizia SURPRIZA in Romania, iata ce s-a SCHIMBAT

Orange nu ia in mod obisnuit decizii de acest gen, operatorul preferand in general sa ofere reduceri bune pentru clientii sai din Romania, dar BLACK FRIDAY 2019 nu pare sa fie o situatie de acest gen. In ciuda acestui lucru, in aceasta pagina sunt disponibile in momentul de fata cele mai bune reduceri din Romania de care poate profita oricine e interesat sa cumpere de la Orange un telefon mobil, o tableta, accesorii, sau sa isi faca un abonament.

Orange ignora BLACK FRIDAY 2019 din Romania in timp ce Vodafone are un eveniment dedicat impreuna cu cei de la UPC, iar prin intermediul sau ofera promotii extrem de interesante pentru foarte multi dintre clienti. Si cei de la Telekom au un eveniment similar, Digi Mobil anuntand acelasi lucru, dar Orange pare sa nu vrea sa faca absolut nimic in legatura cu asta, cel putin deocamdata, planurile sale fiind complet diferite.

Orange sfideaza BLACK FRIDAY 2019, si cel mai probabil pregateste alte surprize in perioada urmatoare, iar atunci cand ele vor fi disponibile, desigur ca va voi anunta in legatura cu ele.