Politia Romana: ATENTIE de BLACK FRIDAY 2019, AVERTIZARE pentru ROMANI

Politia Romana lanseaza o avertizare extrem de importanta pentru BLACK FRIDAY 2019 in tara noastra, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

Politia Romana ATENTIE BLACK FRIDAY 2019

Politia Romana intra in atentia lumii intregi si de BLACK FRIDAY 2019, insa de aceasta data cu o avertizare importanta pe care o lanseaza pentru toti cei care vor sa faca maine dimineata cumparaturi. Politia Romana vine cu o avertizare pe care a mai facut-o acum cateva saptamani cand a spus ca de BLACK FRIDAY 2019 trebuie sa fim cu totii extrem de atenti la ceea ce se intampla in magazinele online din Romania pentru a nu lua vreo teapa.

Politia Romana a publicat astazi un mesaj nou cu privire la BLACK FRIDAY 2019 si la ceea ce se intampla in Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca toti romanii trebuie sa fie extrem de atenti. Politia Romana ne reatrage atentia sa fim extrem de vigilenti la ceea ce vrem sa cumparam online dar mai important, si de unde, iar asta pentru ca de BLACK FRIDAY 2019 sunt foarte multi oameni care vor sa ne pacaleasca.

Politia Romana: ATENTIE de BLACK FRIDAY 2019, AVERTIZARE pentru ROMANI

Politia Romana ATENTIE BLACK FRIDAY 2019 avertizare

Politia Romana a creat si imaginea de mai sus pentru a aduce mai usor in atentia oamenilor tot ceea ce trebuie sa stie in legatura cu ceea ce se intampla in cadrul magazinelor online de BLACK FRIDAY 2019. Politia Romana le spune oamenilor sa fie foarte atenti unde anume fac plati online, si sa nu faca asta la magazine necunoscute, insa deasemenea le cere sa fie atenti si la posibile plati recurente care ar putea fi setate pentru ei.

“Cumpărăm din ce în ce mai mult din on-line, astfel că e bine să respectăm regulile minime pentru a evita să devenim victima unei infracțiuni în mediul virtual: Fiți siguri că dispozitivul pe care îl folosiți pentru a face cumpărături on-line este configurat corespunzător și că accesați o conexiune la internet sigură.”

Politia Romana le cere romanilor sa pastreze intotdeauna documentele pe care le-au primit la cumpararea unui produs, iar in cazul in care considera ca au fost nedreptatiti, sa faca plangere la autoritatile competente. Desi in majoritatea cazurilor ANPC se ocupa de problemele cu magazinele online, Politia Romana poate fi implicata daca de BLACK FRIDAY 2019 oamenii sunt inselati, in aceasta situatie cei de la ANPC neavand cum sa va ajute.

Politia Romana face niste avertizari extrem de utile pentru BLACK FRIDAY 2019, si ar fi bine sa tineti cont de ele pentru a nu fi pacaliti de catre persoanele rau intentionate.