eMAG a Anuntat a DOUA RUNDA Black Friday 2019 in Romania

eMAG a Anuntat a DOUA RUNDA Black Friday 2019 in Romania

eMAG a anuntat a doua runda de reduceri Black Friday 2019 in Romania, magazinul online continuand ofertele din aceasta pagina pentru toti oamenii dornici sa profite de promotii. In imaginea de mai jos puteti vedea toate promotiile pe care le promoveaza acum magazinul online, dar eMAG le are pe toate marcate in pagina in care sunt disponibile toate ofertele, astfel ca le veti putea vedea acolo mult mai usor cand navigati printre promotii.

eMAG a facut o noua selectie de produse care au reduceri foarte bune pentru toata lumea in aceasta zi de Black Friday 2019 in Romania, iar toata lumea se poate bucura de noile oferte. Dupa cum prea bine stiti deja, in aceasta runda a doua, cei de la eMAG au pregatit si cateva reduceri care n-au fost disponibile initial pentru Black Friday 2019, sau au refacut stocurile pentru anumite produse care au disparut dupa runda initiala.

eMAG Black Friday 2019 valul 2 reduceri

Black Friday 2019 continua la eMAG in aceasta pagina, si ar fi bine sa nu ratati ocazia de a vedea ce oferte sunt promovate acum, pentru ca s-ar putea sa ratati ceva ce n-ati reusit sa cumparati initial de la magazin. eMAG va mai avea si un val 3 de reduceri, sau cel putin asta am vazut in anii trecuti, asa ca Black Friday 2019 va continua pana dupa miezul noptii, asa cum s-a intamplat in fiecare an in cadrul magazinului online.

3 COMENTARII

  1. Cea mai mare teapa este Black Friday la Emag…prinzi ceva la un pret acceptabil comanzi platesti…ei anuleaza…Traim in Romania si doar aici este posibil asa ceva…reclama false