Facebook Testeaza o Functie care va Schimba TOTAL Aplicatia

Facebook testeaza o noua functie care va schimba in totalitate felul in care folosim aplicatia pe telefoanele noastre, iata ce schimbare importanta este pregatita.

Facebook functie aplicatie

Facebook testeaza o noua functie care va schimba total aplicatia cand vine vorba despre vizualizarea de noutati prin News Feed, iar asta ar aduce o experienta complet noua de folosire pentru foarte multa lume. Mai exact, cei de la Facebook testeaza o noua functionalitate care ar face News Feed-ul sa semene mai mult cu cel al Instagram, adica utilizatorii ar putea avea optiunea de a vedea exclusiv poze si video, fara vreo postare in format text.

Instagram afiseaza exclusiv poze si postari video in News Feed-ul sau, iar cei de la Facebook vor sa vada daca oamenii care folosesc aceasta platforma ar fi interesati sa aiba parte de o experienta similara. Puteti vedea mai jos cum ar urma sa arate noul format pentru aplicatia Facebook, insa functionalitatea ar urma sa fie oferita pentru activare separata de catre fiecare utilizator in parte, si nu in mod predefinit chiar de la instalarea aplicatiei in telefoane.

Facebook vrea sa-si transforme aplicatia in Instagram

facebook poze instagram

Facebook testeaza in momentul de fata aceasta functie cu activare automata pentru utilizatori in momentul in care acceseaza o poza, insa in viitor probabil ac activarea sau dezactivarea va putea fi facuta si separat. Popular Photos este denumirea functiei care este pregatita de catre Facebook, si desigur ca ea preia pozele de la cele publicate de catre prietenii nostri, totul in baza unui algoritm, asa cum se intampla si pe Instagram.

Testarea noii functii a fost confirmata de catre cei de la Facebook cu un numar redus de utilizatori din lumea intreaga, dar extinderea sa la mai multe persoane este o decizie care nu va fi luata curand. Functia a inceput sa fie testat ainca din octombrie de catre Facebook, si cel mai probabil perioada de verificare a viabilitatii sale va continua in urmatoarele saptamani pana cand se va ajunge la o concluzis vis-a-vis de lansarea sa.

Facebook a imprumutat multe functii de la diverse platforme, iar a lua ceva de la Instagram intr-o asemenea formula nu pare chiar atat de improbabil.