Lansarea iOS 13.2.2 aduce si o Decizie RADICALA de la Apple

Lansarea iOS 13.2.2 aduce pentru iPhone, iPad si iPod Touch o decizie radicala pe care compania Apple a luat-o si care are impact pentru toti clientii.

iOS 13.2.2 decizie apple

iOS 13.2.2 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga, iar noua versiune aduce acum si o decizie radicala luata de catre Apple. Mai exact, iOS 13.2.2 a fost lansat pentru a rezolva problema multitasking-ului pe telefoane iPhone si tablete iPad, iar cum acest lucru pare sa fi fost reparat, cei de la Apple au decis sa interzica downgrade-ul la iOS 13.2 incepand de astazi.

iOS 13.2.2 a rezolvat acea problema pentru foarte multa lume, ceea ce este o veste foarte buna, iar in mod teoretic blocarea downgrade-ului la iOS 13.2 n-ar trebui sa afecteze pe nimeni deoarece acea versiune avea numai probleme. Desigur ca iOS 13.2.2 nu este un update care este lipsit de buguri, unii dintre cei care au facut update reclamand faptul ca problemele cu autonomia bateriei s-au agravat, de exemplu, insa asta e doar o parte din poveste.

Lansarea iOS 13.2.2 aduce si o Decizie RADICALA de la Apple

iOS 13.2.2 n-ar trebui sa afecteze performantele iDevice-urilor, sau cel putin asta am vazut in testele care au fost facute pana in momentul de fata pe unele terminale care au fost actualizate. Pe partea de jailbreak nu exista probleme in ceea ce priveste blocarea posibilitatii de downgrade la iOS 13.2, iar asta pentru ca solutia existenta functioneaza in baza unui bootrom exploit care poate fi folosit pentru orice versiune a sistemului de operare.

iOS 13.2.2 este impus in momentul de fata la instalare pe orice iPhone, iPad si iPod Touch pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa cel mai probabil nu va fi versiunea publica pentru foarte mult timp. iOS 13.3 este deja in proces de dezvoltare la compania Apple, si va fi lansat in urmatoarele saptamani, deci urmeaza sa avem parte de o noua trecere printr-un proces de update si de descoperire a eventualelor probleme pe care actualizarea le-ar putea aduce.