Orange Anunta BLACK FRIDAY 2019 + un CONCURS cu Telefoane CADOU

Orange a anuntat astazi BLACK FRIDAY 2019, si are un concurs in cadrul caruia ofera telefoane cadou, iata cum poti castiga unul dintre modelele premium.

Orange BLACK FRIDAY 2019 CONCURS Telefoane CADOU

Orange a asteptat cat a asteptat, insa intr-un final a decis sa anunte o campanie de reduceri pentru BLACK FRIDAY 2019, dar impreuna cu un concurs care ne ofera sansa de a castiga doua telefoane foarte bune. Orange a publicat astazi mesajul prin care anunta ca in aceasta pagina va organiza o campanie pentru BLACK FRIDAY 2019 in Romania, iar cei interesati sa profite de reduceri au sansa si de a castiga ceva neasteptat de la operator.

BLACK FRIDAY 2019 vine la Orange cu posibilitatea de a castiga un Samsung GALAXY S10, sau un iPhone XS Max, cele doua modele fiind cam la fel de scumpe, iar asta desi primul a fost lansat cu mult dupa al doilea. Totusi, Orange ii ajuta pe clientii sai sa aiba parte de oferte foarte bune pentru BLACK FRIDAY 2019, dar si sa se bucure de un posibil telefon castigat, iar asta fara a face in mod neaparat vreo achizitie in campania promotionala.

Orange anunta BLACK FRIDAY 2019 cu Telefoane Samsung si iPhone cadou

Orange va avea in aceasta pagina toate reducerile pentru BLACK FRIDAY 2019, dar deocamdata nu se stie foarte clar de cand, fiind ultimul operator de telefonie mobila care nu a dat inca startul campaniei. Se pare ca Orange a asteptat ca Vodafone, Telekom, Digi Mobil sa anunte reducerile pentru BLACK FRIDAY 2019, iar mai apoi sa isi dezvaluie propria oferta, dar nu cred ca va fi in mod neaparat mai buna decat a concurentei.

BLACK FRIDAY 2019 va fi o ocazie foarte buna pentru a cumpara telefoane la preturi bune de la Orange, insa nu mi-as face sperante ca veti fi uimiti intr-un sens pozitiv de ceea ce va fi oferit. In mod traditional, cei de la Orange n-au prea avut reduceri chiar atat de bune in campaniile de acest gen, asa ca nu va asteptati ca de BLACK FRIDAY 2019 sa aveti parte de ceva neasteptat de bun.

Orange ar putea incepe campania de BLACK FRIDAY 2019 astazi, in weekend, sau cel tarziu saptamana viitoare, dar indiferent cand se va intampla asta, veti afla de aici toate noutatile.