AVERTIZARE RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom pentru TOTI Romanii

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom au parte de o avertizare extrem de importanta pentru toti romanii care vor sa le cumpere serviciile, iata ce trebuie sa stii.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom avertizare ancom

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom au o avertizare extrem de importanta facuta astazi pentru toti clientii din Romania, si avand in vedere evenimentul care are loc chiar acum, este foarte bine sa fiti extrem de vigilenti. Mai exact, cei de la ANCOM au avertizati toti romanii care vor sa profite de ofertele de la RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom sa fie foarte atenti pentru a nu fi pacaliti de abonamentele pe care operatorii promit sa le ofere.

RCS & RDS are de departe cea mai buna oferta dintre toti operatorii, clientii sai putand beneficia de 50% reducere timp de un an de zile pentru abonamente daca le incheie cu o perioada de valabilitate de 2 ani. RCS & RDS si cea mai extinsa oferta, deoarece promotia lor se aplica pentru orice fel de servicii, inclusiv extraoptiuni pentru ele, deci trebuie foarte mare atentie cu privire la ceea ce este oferit de catre companie.

AVERTIZARE RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom pentru TOTI Romanii

RCS & RDS este acompaniata si de catre cei de la Vodafone, sau Telekom, care au totusi nu au oferte la fel de bune, cu mai putine luni de gratuitate, si cu gratuitate chiar mai mica. Vodafone, de exemplu, are atat in website-ul sau, cat si in aceasta pagina ofertele pentru clientii din Romania, iar Telekom le are in aceasta pagina, insa ambele sunt inferioare in comparatie cu cele existent de la RCS & RDS, dar atentie trebuie acordata pentru toate companiile.

“De cele mai multe ori, în perioada de Black Friday, fiind presați de timp, utilizatorii se concentrează în special pe identificarea ofertelor cu prețuri mici, neglijând detaliile importante din spatele acestora. Prin urmare, ANCOM le recomandă utilizatorilor să aibă o atenție sporită în perioadele cu reduceri, iar atunci când examinează produsele telecom, cum ar fi de exemplu abonamentele pentru servicii de telefonie, internet sau televiziune care pot include echipamente precum smartphone, tabletă sau televizor cu o reducere substanțială, să urmărească următoarele aspecte: care este costul lunar al abonamentului care facilitează achiziționarea echipamentelor la prețuri reduse sau gratuite; care este intervalul exact în care ar urma să beneficieze de eventuale reduceri ale costului lunar al abonamentului; dacă serviciul este disponibil în zona lor de reședință (pentru a verifica acoperirea cu semnal mobil pentru tehnologiile 2G/3G/4G, pentru toți operatorii mobili activi pe piața din România, utilizatorii pot consulta platforma informatică www.aisemnal.ro – site-ul realizat integral de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații; care este perioada minimă contractuală, adică acel interval de timp în care utilizatorul nu poate renunța la contract fără a plăti taxe de reziliere anticipată – perioadă limitată legal la 12 sau 24 de luni pentru contractele telecom.”

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom sunt toate vizate de catre avertizarea de la ANCOM, chiar daca “portocalii” nu desfasoara inca o campanie pentru Black Friday, dar ei au alte oferte, si le vor avea pe cele speciale in curand. Puteti vedea mai sus foarte clar care sunt recomandarile ANCOM pentru toti romanii care vor sa cumpere servicii de la operatorii de telecomunicatii, si ar fi bine sa fiti extrem de atenti la tot ce se spune.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom nu au chiar intotdeauna binele clientului in atentie, asa ca noi trebuie intotdeauna sa ne protejam cat mai mult si sa nu ne asteptam ca ei sa o faca pentru noi.