Huawei: Declaratie UIMITOARE, ce ii Cere lui Donald Trump

Huawei face o declaratie uimitoare, iata ce ii cere lui Donald Trump sa faca in momentul de fata, si de ce vine cu un atac atat de dur in acest moment.

Huawei Declaratie UIMITOARE Donald Trump

Huawei uimeste in razboiul pe care il duce acum cu SUA si Donald Trump, iar seful diviziei sale de securitate are o cerere complet neobisnuita in momentul de fata pentru cei care ataca si monitorizeaza compania. Mai exact, seful diviziei de securitate a Huawei pentru SUA, Andy Purdy, a afirmat ca inclusiv companii precum Nokia si Ericsson ar trebui investigate de catre guvern din cauza legaturilor stranse pe care le au cu guvernul de la Beijing in momentul de fata.

Huawei da de inteles ca inclusiv echipamentele create de catre cei de la Nokia si Ericsson ar putea avea probleme de securitate care ar putea permite interceptarea comunicatiilor facute prin intermediul lor. Aceasta acuzatie este una care pana acum nu a mai venit de la Huawei si managerii sai, iar asta face lucrurile cu atat mai neobisnuite, dar desigur ca guvernul SUA nu va lua asta in serios, pentru ca tinta lor e cu totul alta.

Huawei: Declaratie UIMITOARE, ce ii Cere lui Donald Trump

Huawei incearca acum, dupa cateva luni bune in care a fost “pusa la zid” de catre guvernul SUA, sa indrepte atentia autoritatilor si spre alte companii care produc echipamente de telecomunicatii, exact ca ea. problema este ca SUA nu prea e interesata de ceea ce fac altii, si asta deoarece miza in tot acest scandal cu Huawei este fortarea Chinei sa semneze un acord comercial care sa nu-i fie favorabil, ceea ce desigur ca nu prea vor ei.

Huawei este o companie foarte importanta pentru multe alte companii americane, nu mai putin de 200 inregistrand deja cereri pentru a isi relua relatiile comerciale cu ea, insa guvernul SUA evita sa le permita sa faca acest lucru. In tot acest context, e de asteptat ca Huawei sa incerce sa indrepte atentia guvernului SUA spre competitorii sai, insa cat succes ar putea avea este foarte greu de spus.

Huawei sper sa scape de problemele mari pe care le are in momentul de fata, insa totul depinde de felul in care se vor desfasura negocierile dintre SUA si China.