ANUNT RCS & RDS, ce S-a SCHIMBAT in 2019, CUM sunt AFECTATI Clientii

RCS & RDS a facut un anunt extrem de important cu privire la o schimbare foarte mare care a avut loc in 2019, iata cum vor resimti si clientii totul.

RCS & RDS anunt schimbat 2019 clienti

RCS & RDS a facut astazi un anunt extrem de important cu privire la evolutia companiei in cursul anului 2019, iar ceea ce a dezvaluit are, desigur, si un impact asupra clientilor din tara noastra. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat astazi rezultatele financiare pentru primele 9 luni ale anului 2019, inregistrand in aceasta perioada venituri de 876 milioane de euro, in crestere cu 15.6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce e remarcabil.

RCS & RDS a inregistrat doar in T3 2109 venituri de 299.4 milioane de euro, cu 10.9% mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut, avand si EBITDA de 279.6 milioane de euro, cu 16% mai mare decat in 2018. RCS & RDS a inregistrat si o crestere de 7% a numarului unitatilor generatoare de venituri, adica expresia folosita pentru a identifica toti clientii care le cumpara serviciile si produsele din Romania in momentul de fata.

ANUNT RCS & RDS, ce S-a SCHIMBAT in 2019, CUM sunt AFECTATI Clientii

RCS & RDS sustine ca a inregistrat cele mai mari cresteri ale veniturilor pe serviciile de televiziune si internet fix, doua dintre punctele forte ale grupului, unde desigur ca este si lider de piata in Romania in acest moment. RCS & RDS a anuntat deasemenea ca in Spania si-a crescut cu 42.5% numarul de clienti fata de 2018, ceea ce arata ca si acolo exista cerere foarte mare pentru servicii ieftine, mai mult ca sigur tot de la romanii plecati din tara.

“Grupul Digi Communications N.V. a făcut publice joi, 14 noiembrie, rezultatele financiare pentru trimestrul al treilea din 2019, anunțând o creștere a veniturilor cu 10,9 % în raport cu aceeași perioadă a anului trecut, de la 270 milioane EUR la 299 milioane EUR. EBITDA ajustată (excluzând impactul IFRS 16 ) a fost de 105,2 milioane EUR, în creștere cu aproximativ 28% față de perioada anterioară din 2018, iar EBITDA ajustată (incluzând impactul IFRS 16) a fost de aproximativ 128 milioane EUR în trimestrul al treilea 2019.”

RCS & RDS are acum 3.5 milioane de RGU, unitati generatoare de venituri, pe partea de televiziune prin cablu, 2.7 milioane de RGU pe partea de internet, in timp ce pentru serviciile pay-TV are 5 milioane de RGU. RCS & RDS are 15.8 milioane RGU in toate pietele in care e active, in crestere cu 1.1 milioane fata de T3 2018, insa pentru Digi Mobil nu se furnizeaza cifre, semn ca e posibil ca acolo sa se fi inregistrat o scadere inemnata.

RCS & RDS are venituri toti mai mari, iar toti clientii se vor bucura de servicii mult mai bune multumita sumelor mai mari care pot fi acum alocate pentru investitii in Romania.