Cand livreaza eMAG Comenzile de Black Friday 2019 ?

Cand livreaza eMAG Comenzile de Black Friday 2019 ? Iata toate detaliile privind timpii de livrare ai comenzilor inregistrate la magazinul online.

Cand livreaza eMAG Comenzile de Black Friday 2019

Cand livreaza eMAG Comenzile de Black Friday 2019 ? O intrebare pe care foarte multi si-o pun in momentul de fata, e buna, dar raspunsul este unul complex si depinde foarte mult cine va trimite produsul. Cei de la eMAG au anuntat inainte de Black Friday 2019 ca vor sa livreze vasta majoritate a comenzilor in maxim 13 zile de la plasarea lor, adica pana pe 1 decembrie ar trebui sa va ajunga produsele, ca mai apoi sa aveti timp sa cumparati altele.

Livrarea comenzilor eMAG de la Black Friday 2019 a inceput chiar de ieri, adica eu am primit ieri unul dintre produsele dintr-o comanda, iar astazi au venit si restul, ceea ce sunt sigur ca s-a intamplat in cazul multor persoane. Cei de la eMAG au prioritate la Fancourier pentru livrari, multumita volumului mare si a banilor pe care-i aduc marii companii de curierat, insa desigur ca au si Sameday, companie de curierat proprie, prin care livreaza separat.

Cand livreaza eMAG Comenzile de Black Friday 2019 ?

Comenzile eMAG de la Black Friday 2019 se livreaza in 13 zile de la plasare, daca e sa le dam crezare lor, dar aici ne referim doar la cele care vin din depozitul magazinului online. Livrarea comenzilor eMAG de Black Friday 2019 ar putea dura mult mai mult daca ati comandat de la un partener din Marketplace, iar asta pentru ca acele magazine n-au parte de aceeasi prioritate la livrarea produselor lor catre clienti.

Partenerii eMAG livreaza comenzile de Black Friday 2019 chiar si in termene mai lungi de 13 zile, iar in cazul meu va pot spune ca am pentru o comanda data de livrare 28 noiembrie, iar pentru alta nu am data de livrare. In aceasta pagina din website-ul eMAG puteti afla cand se livreaza comenzile de Black Friday 2019 in functie de cum au fost plasate, si desigur ca pot fi facute inclusiv livrari partiale de catre curieri.

eMAG livreaza comenzile Black Friday 2019 cat poate de repede, insa totul depinde de volumul de lucru de la firmele de curierat si, desigur, de infrastructura proasta din Romania.

3 COMENTARII

  1. surprinzator. comandat vineri la 07:50 aparat foto- sambata la 15:00 a sunat curierul ca e la usa.
    Comandat vineri iphone11 in jur de ora 15…vad ca e in drum spre showroom. Poate luni il ridic de acolo