Schimbarea de care Huawei MATE 40 Pro are NEVOIE CA DE AER

Huawei MATE 40 Pro are nevoie "ca de aer" de o schimbare extrem de importanta pe care Huawei trebuie sa o faca pentru a nu avea problemele din 2019.

0

Huawei MATE 40 Pro nevoie schimbare

Huawei MATE 40 Pro este unul dintre cele doua noi modele de smartphone-uri premium pe care compania chinezeasca le va lansa in cursul anului 2020 pe pietele din intreaga lume, si are nevoie de o schimbare majora. Vorbesc despre faptul ca pentru Huawei MATE 40 Pro este absolut necesara finalizarea Harmony OS pentru a fi implementat in telefoane ca al doilea sistem de operare ce va putea fi folosit in sistemul dual-boot cu Android.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi lansat in fix acceeasi situatie in care Huawei MATE 30 Pro a fost lansat in doar cateva tari de pe glob, adica fara servicii si aplicatii Google din cauza restrictiilor impuse in SUA. In ciuda tuturor zvonurilor care spuneau ca Huawei MATE 40 Pro va avea parte de o relaxare a acestor restrictii, SUA vrea sa extinda exceptia pentru ele astfel incat Huawei sa furnizeze servicii pentru unii operatori de telefonie din zonele rurale din tara.

Schimbarea de care Huawei MATE 40 Pro are NEVOIE CA DE AER

Huawei MATE 40 Pro va fi, deci, in aceeasi situatie proasta in care se afla in momentul de fata predecesorul sau, iar avand in vedere ca 2020 e an electoral in SUA, iar Trump va dori sa obtina al doilea mandat, lucrurile se complica. Trump nu va ceda usor in razboiul comercial cu China, si va dori sa le arate americanilor ca este “mare si puternic”, astfel ca va incerca sa forteze mana chinezilor pentru un acord favorabil, ceea ce strica planurile pentru Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro va fi un esec la fel de mare precum este predecesorul sau acum, el apropiindu-se de 2 luni de cand a fost lansat dar nu e vandut decat in “o mana” de tari, insa chiar si acolo cu limite foarte mari. Anul 2020 va veni si Huawei MATE 30 Pro nu va vedea vreo schimbare, SUA dorind sa prelungeasca cu 6 luni exceptiile la sanctiunile sale, deci toul va ajunge pana la lansarea Huawei P40 Pro, si se va extinde la Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro ar putea lasa piata smartphone la fel cum este acum, cu Apple si Samsung profitand de situatia proasta a chinezilor, cel putin in afara Chinei.