eMAG Crazy SALE: Reducerile de Black Friday si DUPA Black Friday

eMAG a dat startul Crazy Sale, o campanie de reduceri de dupa Black Friday, care aduce promotii la fel de bune ca de Black Friday pentru toata lumea.

eMAG reduceri Crazy SALE

eMAG a dat startul Crazy SALE in aceasta pagina in aceasta dimineata, magazinul continuand traditia anilor trecuti, cand a continuat sa ofere reducerile de Black Friday si dupa Black Friday. Practic, tot ceea ce a fost provizionat pentru a se vinde de Black Friday, dar nu s-a vandut, este pus in vanzare acum dupa Black Friday, iar asta pentru ca oamenii inca mai vor sa cumpere produse si astazi, deci orice n-ati gasit ieri, gasiti azi.

Printre reducerile foarte bune care inca au ramas se numara acest model al Samsung GALAXY Note 10 care are tot reducerea de Black Friday, sau una extrem de apropiata. La fel e situatia si cu acest model al iPhone XS, care desigur ca se bucura de un pret cam la fel de mic precum ala de ieri, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru acest iPhone 7, reducerea de azi fiind valabila si ieri mai toata ziua in evenimentul de Black Friday.

Black Friday s-a terminat, si nu prea

Televizoarele de aici sunt deasemenea vandute aproape la preturile pe care le-ati vazut ieri pentru o buna parte din zi in cadrul magazinului online, fara a mai fi televizoarele alea cu preturi sub 500 de LEI. In cazul laptop-urilor listate in aceasta pagina avem din nou promotii foarte apropiate de cele de ieri, cu destule modele vandute la valori de sub 1000 de LEI, astfel ca trebuie doar sa cautati modelul care vi se potriveste.

Daca sunteti in cautare de electrocasnice la eMAG, atunci desigur ca veti gasi in aceasta pagina tot ceea ce va intereseaza, magazinul online avand ofertele cele mai bune, foarte similare cu cele de ieri. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru produsele din categoriile fashion, auto moto, mobila pentru casa, ingrijire personala si parfumuri, bricolaj, petshop, si cam tot ceea ce a fost listat inclusiv in cursul zilei de ieri de catre magazin.

eMAG face practic un fel de Black Friday de weekend, doar ca denumirea e diferita, Crazy SALE, insa ofertele sunt cam la fel de bine, si n-are niciun rost sa nu profitati de ele zilele acestea.

1 COMENTARIU

  1. Vrajala “promotii la fel de bune”. Toate produsele sunt mai scumpe decat ieri… Niste nesimtiti! Aceeasi anvelopa ieri era doar 1 bucata; azi poti sa iei 4 bucati, dar pret mai mare.