Digi Mobil are Astazi un MARE ANUNT pentru TOTI Romanii

Digi Mobil a facut un foarte mare anunt pentru toti romanii astazi, iata ce schimbare foarte importanta vine de la RCS & RDS in Romania chiar acum.

Digi Mobil mare anunt romani

Digi Mobil are astazi un foarte mare anunt pentru toti romanii, operatorul de telefonie mobila dezvaluind zilele trecute planurile sale, insa ele devin active incepand de astazi pentru orice roman interesat de serviciile sale. Mai exact, dupa ce a oferit de Black Friday 2019 reduceri de pana la 50% pentru serviciile din Romania, de astazi Digi Mobil are o alta oferta special pentru toti cei care sunt interesati sa profite de promotiile disponibile in Romania.

Digi Mobil da astazi startul unei alte campanii promotionale prin intermediul careia le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de avans zero si rate avantajoase pentru telefoane mobile la portare in retea. Digi Mobil are in oferta sa telefoane mobile de la Nokia, Motorola si Samsung care se bucura de oferte foarte bune, insa desigur ca exista si dispozitive de la alti producatori care pot fi cumparate cu pret promotional neasteptat de bun acum.

Digi Mobil termina Black Friday cu o alta oferta buna

Digi Mobil initiaza aceasta campanie pe 18 noiembrie, insa ea dureaza pana pe 29 noiembrie, adica va fi suficient de mult timp pentru ca toti romanii sa beneficieze de promotia grozava ce le este pusa in fata. Realitatea este ca Digi Mobil are mai tot timpul oferte speciale la portare in Romania, astfel ca dupa Black Friday ar trebui sa vina cu ceva cu adevarat special pentru a putea atrage interesul oamenilor mai mult decat a facut-o pana in acest moment.

Digi Mobil este in momentul de fata lider la portari in Romania, reusind sa isi depaseasca toti competitorii fara drept de apel in acest segment, ceea ce nu este chiar atat de usor de realizat, din multe puncte de vedere. Este de sperat ca aceasta oferta noua pentru portare in reteaua Digi Mobil sa fie una cu adevarat grozava, iar asta pentru ca dupa 1 decembrie va veni alta pentru Craciun, iar aceea ar trebui sa aduca alte promotii chiar mai bune.

Digi Mobil reuseste sa ramana cu mult inaintea altor operatori de telefonie mobila multumita ofertelor pe care le are in momentul de fata, iar acest lucru nu se va opri prea curand, deci daca nu profitati acum, puteti profita mai tarziu.