LOVITURA Digi Mobil, Decizia UNICA in Romania, ce s-a SCHIMBAT

Digi Mobil a luat o decizie unica in Romania, iata ce s-a schimbat atat de radical la operatorul de telecomunicatii in cursul lunii noiembrie.

Digi Mobil LOVITURA Decizia UNICA Romania

Digi Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, deocamdata, insa situatia s-ar putea schimba complet daca va decide intr-un final sa cumpere de la Telekom nu doar infrastructura, ci si clientii. Pana atunci, Digi Mobil are o campanie promotionala de Black Friday in momentul de fata, iar in cadrul acesteia are pentru clientii romani o serie de oferte cum nu mai exista la vreun alt operator din Romania.

Digi Mobil le ofera clientilor romani posibilitatea de a cumpara abonamente de telefonie mobila care au reducere de 50% pentru o perioada de 12 luni de zile, daca incheie un contract valabil pentru 24 de luni. Digi Mobil are in momentul de fata abonamentele Optim 2, Optim 3 si Optim Nelimitat listate in oferta sa, iar primele doua reprezinta oferte unice in Romania, ceva ce niciun alt operator de telecomunicatii nu ofera, si nici nu va oferi vreodata.

LOVITURA Digi Mobil, Decizia UNICA in Romania, ce s-a SCHIMBAT

Digi Mobil le permite romanilor sa cumpere abonamente de telefonie mobila care le dau posibilitatea de a beneficia de convorbiri nelimitate in retea si 30 GB de inernet 4G, sau 80 GB de internet 5G la 1 sau 1.5 euro timp de 1 an. Da, ati citit bine, conform ofertei pe care o are Digi Mobil, clientii interesati de aceste oferte pot ajunge sa plateasca o suma incredibilde mica pe servicii care la alti operatori costa de vreo 8 – 10 ori mai mult, fara o oferta de acest gen.

Digi Mobil avea cele mai bune oferte din Romania pentru abonamentele de telefonie mobila, insa ceea ce are de Black Friday nu cred ca exista in Europa, pentru ca nimeni nu-ti ofera 80 GB de trafic de internet intr-o retea 5G. Nici macar ofertele de la cartela de la alti operatori din Romania nu au asemenea beneficii precum la Digi Mobil, care nu include multe minute nationale in aceste abonamente, dar la pretul acesta e chiar ceva prea bun ca sa fie adevarat.

Digi Mobil mai are aceasta oferta doar astazi si maine, asa ca daca sunteti interesati sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti inainte ca aceasta sa dispara din cadrul magazinului online.