Google Maps: Nou Update SCHIMBA Felul in care ARATA Hartile

Google Maps va avea un nou update care va aduce o schimbare foarte importanta pentru felul in care arata hartile in aplicatia pentru telefoane iOS si Android.

Google Maps format 3d harti

Google Maps are parte de un nou update care va schimba felul in care arata hartile pe care le vedem in cadrul aplicatiei folosita in telefoanele cu sistem de operare iOS si Android, compania Google incercand sa ne faca viata mai usoara. In imaginea de mai jos puteti vedea schimbarea pe care o va avea Google Maps implementata in aplicatia pentru toate telefoanele, ea venind sub forma unui nou mod de a vedea hartile in formatul prestabilit de Google.

Google Maps va avea o noua optiune pentru a vizualiza hartile intr-un format 3D, care permite eliminarea cladirilor care sunt afisate cu umbre, pentru a ni se dea de inteles ca e vorba despre obiecte mai inalte decat oameni si masini. Aceasta schimbare pentru Google Maps este una foarte importanta si va aduce cu ea o modificare substantiala a modului in care va fi folosita aplicatia, dar desigur ca totul este spre beneficiul oamenilor din intreaga lume, care o folosesc.

Google Maps schimba modul in care vedem hartile in telefoane

Google Maps format 3d harti aplicatii

Google Maps are implementata aceasta modificare pentru a face mult mai usoara vizualizarea hartilor de catre toata lumea, dar si penru a reduce intr-o foarte mare masura consumul de resurse din telefoanele utilizatorilor. Daca hartile sunt afisate fara atat de multe elemente speciale incarcate din serverele Google Maps, atunci nu se va consuma la fel de mult trafic de internet pentru ele, si nici nu se vor consuma la fel de multa baterie.

Google Maps are in mod constant implementate modificari pentru hartile pe care le afiseaza pentru utilizatorii din intreaga lume, insa ceea ce vedem acum este facut spre beneficiul nostru, si pentru a creste nivelul de utilizare in platforma. Schimbarea este foarte usor de activat in Google Maps de catre oricine in momentul in care va fi disponibila, cateva apasari pe ecran permitand utilizarea sa, si foarte multa lume poate beneficia de ceea ce este adus.

Google Maps are in momentul de fata testata aceasta modificare subtantiala in aplicatia pentru telefoanele Android, dar atunci cand va fi lansata, va fi oferita cu siguranta inclusiv in telefoanele cu sistem de operare iOS.