Windows 10 are o Noua Problema. Microsoft FORTATA sa Reactioneze!

Windows 10 are o noua problema serioasa care a fortat compania Microsoft sa reactioneze din nou, iata ce decizie au luat americanii pentru utilizatorii de PC-uri din toata lumea.

Windows 10 driver realtek

Windows 10 se confrunta cu o noua problema serioasa care forteaza compania Microsoft sa reactioneze pentru a rezolva din nou situatia inainte ca utilizatorii sa se planga si mai mult de situatia in care sunt adusi de americani. Mai exact, Windows 10 are o noua problema cu November 2019 Update, astfel ca Microsoft a fost fortata sa blocheze actualizarea pe anumite modele de calculatoare pentru a nu risca blocarea totala a acestora dupa instalare.

Windows 10 are probleme cu acele calculatoare care au module Bluetooth bazate pe drivere de la Realtek, ele fiind atat de grave incat s-a luat decizia de a bloca distributia November 2019 Update pentru respectivele calculatoare. Microsoft le cere celor care vor sa instaleze Windows 10 in calculatoare care au chip-uri Bluetooth cu drivere Realtek sa instaleze versiunea 1.5.1012 a driverelor pentru ele, altfel nu vor putea instala November 2019 Update prea curand.

Windows 10 are blocat November 2019 Update pe unele calculatoare

Windows 10 driver realtek bluetooth

Windows 10 are aici parte de o problema pe care am mai vazut-o si in cazul May 2019 Update sau October 2018 Update, deci e ceva care se repeta fara ca Microsoft sa gaseasca vreo solutie pentru a aduce lucrurile la normal. Situatia se dovedeste a fi totusi atat de serioasa incat cei de la Microsoft au facut inclusiv un document de suport online pentru cei care vor sa instaleze noua actualizare pentru Windows 10, atentionandu-i ca vor avea probleme la instalare.

Windows 10 va avea November 2019 Update blocat in principal pe laptop-uri, iar asta deoarece in cazul acestor PC-uri sunt in general implementate chip-uri Bluetooth, chiar daca nu intotdeauna este vorba de unul de la Realtek. Practic, in principal cei cu laptop-uri sunt afectati de aceasta restrictie pentru Windows 10, insa desigur ca si restul celor care au PC-uri cu Bluetooth ar trebui sa fie foarte atenti la ceea ce face Microsoft pentru ei.

Windows 10 va avea restrictia de instalare ridicata abia peste foarte mult timp, insa pana atunci oricine poate trece usor peste ea daca face update pentru driverele pe care le are instalate pentru chip-ul Bluetooth din PC.