WhatsApp are Doua SCHIMBARI pe care le ASTEPTAI de MULT

WhatsApp are parte de doua schimbari foarte importante pe care foarte multa lume le astepta de ceva vreme pentru aplicatie, iata ce noutati aduc.

whatsapp schimbari asteptai

WhatsApp are implementate de catre compania americana doua schimbari pe care foarte multa lume le astepta de ceva vreme, si e pacat ca a durat atat de mult inainte ca ele sa fie intr-un final oferite pentru utilizatori. Mai exact, vorbim despre doua functii pentru WhatsApp care au legatura cu toate contactele pe care le-am blocat in platforma, adica acelea care nu ne mai pot trimite mesaje pentru ca nu dorim sa mai interactionam cu ele.

WhatsApp va avea in primul rand o notificare afisata pentru contactele pe care le-am blocat deja, aceasta fiind afisata pentru utilizatori chiar in interfata de chat in momentul in care incercam sa interactionam cu cineva. Puteti vedea mai jos cum ar urma sa arate aceasta notificare pe care WhatsApp o va afisa pentru noi, ea avand menirea de a ne readuce aminte ca nu mai putem primi mesaje de la acea persoane, astfel incat daca ii scriem, sa stim ca nu va mai ajunge nimic.

WhatsApp contacte blocate chat

WhatsApp iti va aduce aminte de contactele blocate

WhatsApp nu a avut pana in momentul de fata niciuna dintre cele doua functii, iar notificarea in chat privind un contact blocat e foarte utila pentru ca stim ca nu vom primi vreun raspuns la mesaje. A doua schimbare are legatura tot cu acele contacte pe care le-am blocat, WhatsApp aranjandu-le acum intr-un asemenea mod incat sa fie mult mai usor de gasit de catre noi, inclusiv pe categorii, pentru a nu fi nevoiti noi sa facem acest lucru in mod manual.

WhatsApp contacte blocate lista

Puteti vedea in imaginea de mai sus ca acum WhatsApp adauga in mod automat contactele care repreznta companii intr-o sectiune speciala, astfel ca daca vrem sa deblocam vreunul, stim de unde putem face asta foarte usor. Partea buna pentru aceasta noua functie a WhatsApp este ca sortarea va fi facuta in mod automat pentru contacte, deci utilizatorii doar le vor vedea acolo fara a fi nevoiti sa faca absolut nimic pentru a le aranja.

WhatsApp a avut de foarte multa vreme cereri pentru a implementa functii de acest gen pentru aplicatia folosita pe atat d emulte telefoane mobile, si iata ca intr-un final totul ajunge pentru utilizatorii din toata lumea. In acest moment WhatsApp testeaza noile functii in versiunile beta ale aplicatiei sale, deci ramane de vazut cam cand va decide sa inceapa distributia pentru ele la nivel global.