Tanara din Romania ARESTATA pentru Cumpararea de Telefoane cu ACTE FALSE

O tanara din Romania a fost arestata dupa ce s-a folosit de documente de identificare false pentru a cumpara telefoane mobile de la operatorii din tara.

Tanara din Romania ARESTATA pentru Cumpararea de Telefoane cu ACTE FALSE

O tanara in varsta de 28 de ani din Romania a fost arestata de catre politia din Bucuresti dupa ce s-a descoperit ca ea a folosit acte false pentru a cumpara telefoane mobile de la operatorii de telefonie mobila. Tanara ar fi gasit actele de identitate intr-un hotel din Cluj-Napoca, iar in baza lor ar fi comandat mai multe telefoane mobile de la operatorii de telefoni mobila din Romania, si astfel ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 4500 de LEI.

Se pare ca tanara ar fi gasit actele de identitate in vara acestui an cand era se afla in Cluj-Napoca la un festival de muzica, iar folosind copii false ale actelor de identitate ar fi comandat si ridicat mai multe telefoane mobile. In tot acest proces tanara a folosit si diverse cartele de telefonie mobila pentru a plasa comenzile pentru telefoane, actele false fiind folosite mai apoi pentru a ridica respectivele bunuri, totul fara ca operatorii sa afle de probleme la timp.

Tanara din Romania ARESTATA pentru Cumpararea de Telefoane cu ACTE FALSE

Tanara si-a desfasurat activitatea infractionala timp de atatea luni pentru ca, aparent, abia recent a fost depusa o plangere la politia din Bucuresti de catre una dintre persoanele ale caror acte de identitate au fost falsificate. Aceasta a declarat ca tanara ar fi incheiat un abonament de telefonie mobila si ar fi cumparat un telefon mobil folosind datele sale de identificare, prejudiciul fiind estimat la un total de 4500 de LEI, dar asta doar in acest caz.

Politia din Bucuresti a surprins tanara in flagrant cand intra in posesia telefonului pe care l-a comandat folosind acele acte false, iar apoi a dispus doua perchezitii domiciliare in Bucuresti si Cluj-Napoca. Nu se stie care este prejudiciul total in cazul inselaciunilor pe care tanara le-a comis, insa ce foarte posibil ca ea sa fi comandat doar telefoane scumpe pe care le-a vandut la scurt timp dupa ce acestea au fost livrate de catre operatorii de telefonie mobila.

Din pacate, cazurile de acest gen nu sunt rare, si de aceea este foarte important sa va protejati datele personale si actele de identitate, pentru ca uneori infractorii sunt foarte greu de descoperit cand comit asemenea infractiuni.