LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara

LIVE DEZBATERE KLAUS IOHANNIS LA BIBLIOTECA CENTRALA UNIVERSITARA va incepe la ora 19:00 si ne va prezenta viziunea candidatului pentru Romania urmatorilor 5 ani.

LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara

LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara este programata sa inceapa la ora 19:00, presedintele Romaniei urmand a discuta cu presa despre diverse subiecte care vor fi abordate prin intrebari de catre jurnalistii acreditati pentru a participa la acest eveniment important. Desi multa lume astepta o dezbatere cu Viorica Dancila, LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara va avea in audienta doar presa si peste 100 de studenti, astfel ca nu vom avea parte chiar de ceea ce asteptam.

LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara este organizata in stilul celor din Occident, adica o situatie in care canditatul la functia de presedinte discuta cu oamenii pentru a le raspunde la intrebari care ar trebui sa ii convinga sa il voteze in cursul zilei de duminica, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara nu va avea un invitat surpriza in postura fostului prim-ministru al Romaniei, Viorica Dancila, presedintele PSD organizand o dezbatere separata de la ora 18:00.

LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara va avea loc o ora mai tarziu, si va fi transmisa de o multitudine de televiziuni, in timp ce dezbaterea cu jurnalistii pe care o va face Viorica Dancila ar urma sa nu apara pe chiar atat de multe posturi, dar il puteti incercare oricare dintre cele de mai jos. In loc sa vedem LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara si una separata la Parmanent facuta de Viorica Dancila, probabil ca una intre ei ar fi fost mai buna intr-un context care a devenit foarte ciudat.

LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara pe iPhone, iPad, calculator, smartphone si tableta

LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara poate fi urmarita de pe pe iPhone, iPad, calculator, smartphone si tableta incepand cu ora 19:00 prin sursele live video stream de mai jos, insa puteti incerca si la 18:00 sa vedeti dezbaterea Vioricai Dancila :

LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara va putea fi urmarit de pe iPhone, iPad, iPod Touch direct prin Safari, daca transmisiunile sunt HTML 5, insa in cazul in care sunt flash, aveti nevoie de aplicatia Puffin Browser Pro pentru a le vedea, ea fiind utila si in multe alte situatii. Daca vreti sa vedeti LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara de pe calculator, smartphone, tableta, laptop, atunci puteti face asta fara vreo restrictie, deoarece ele pot reda flash fara probleme oricand.

LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara ar urma s afie singura intalnire de acest gen dintre presedintele Romaniei, presa si studenti intr-o campanie electorala cu mult diferita fata de cele pe care le-am vazut cu 5 sau 10 ani de zile in urma in tara noastra. Sondajele spun ca LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara ni-l va prezenta pe actualul si viitorul presedinte al Romaniei, el avand un avans confortabil in fata Vioricai Dancila, si ramane de vazut ce se va intampla.

LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara este o ocazie foarte buna pentru a vedea care sunt planurile actualului presedinte al Romaniei pentru tara noastra in cazul in care va castiga si al doilea mandat, si va puteti convinge daca merita sa il votati, sau nu. In acelasi timp va recomand sa nu urmariti doar LIVE Dezbatere Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara, ci si dezbaterea facuta de Viorica Dancila, pentru a va convinge clar unde trebuie sa mearga votul vostru de duminica.

NU UITATI duminica sa mergeti la vot pentru ca VOTUL VOSTRU CONTEAZA!