Apple vrea sa INLOCUIASCA iPhone cu acest Produs Inovator

Apple vrea sa inlocuiasca telefoanele iPhone cu un nou produs inovator, iata ce planuri au americanii pentru o lume in care nu mai produc smartphone-uri.

apple inlocuiasca iphone

Apple stie ca telefoanele iPhone vor ajunge intr-un punct in care nu vor mai fi atractive pentru consumatori, iar cresterea anuala a preturilor e un mod bun de a distruge “mostenirea” pe care a lasat-o Steve Jobs pentru companie. Cei de la Apple se pregatesc de cativa ani pentru o lume in care iPhone nu va mai aduce peste jumatate din veniturile anuale ale companiei, iar unele proiecte incep sa dea roade, aducand mai multi bani decat isi imaginau multi.

Totusi, Apple ar vrea sa inlocuiasca iPhone la un moment dat cu o casca pentru realitate augmentata, sau mai bine decat atat, cu o pereche de ochelari pentru realitate augmentata, pe care acum ii dezvolta activ. Anuntul a fost facut in cadrul unei intalniri care a avut loc in cursul acestei luni in Cupertino, mai multi manageri ai Apple dezvaluind proiectele pentru realitate augmentata, dar si cam ce spera compania sa obtina de pe urma acestora.

Apple vrea sa inlocuiasca iPhone cu ochelarii pentru realitate augmentata

Apple ar vrea sa lanseze casca pentru realitate augmentata undeva prin 2022, aceasta urmand a fi dependenta de telefoanele iPhone, insa ochelarii pentru realitate augmentata ar trebui sa fie pusi in vanzare undeva prin 2023. Si acestia vor fi dependenti de iPhone la inceput, insa dupa aceea compania Apple va lucra la “despinderea” lor de telefoanele sale, ceea ce a facut deja pentru Apple Watch, deci nu e greu de crezut ca va face si pentru ochelari.

Apple crede ca ochelarii pentru realitate augmentata vor inlocui iPhone pentru ca pot proiecta chiar in fata ochilor o interfata similara iOS, pot permite folosirea aplicatiilor, preluarea de apeluri telefonice, si nu doar atat. Desigur ca trebuie gandit un sistem prin care miscarile ochilor sa permita controlarea interfetei ochelarilor si a aplicatiilor, iar asta va fi o mare problema in inlocuirea telefoanelor cu dispozitive de acest gen, deci asta nu se va intampla prea curand.

Sperantele celor de la Apple sunt ca telefoanele iPhone sa fie date uitarii undeva peste 10 ani, insa cine stie daca pana atunci vom avea ceva care sa ne scape de dependenta telefoanelor pe care le avem zilnic in buzunare ?

3 COMENTARII

  1. Poate cu ochelari si nu cu o casca
    Ochelarii pot fi folositi oriunde si cam de oricine in caz ca sunt facuti perfect,pe cand cu o casca nimeni aproape

  2. Poate sa inlocuiasca iPhone cu orice, dar daca vor continua cu preturile nesimtite, nu au nici o sansa . iPhone e un telefon destul de bun dar pretul nu e justificat .