Apple SURPRINDE cu o Conferinta Anuntata pentru 2 Decembrie

apple imagine speciala

Apple a anuntat in mod surprinzator o noua conferinta pentru data de 2 decembrie, compania americana organizand-o la New York pentru presa. Exact precum in cazul celorlalte conferinte organizate de catre Apple in New York, nici aceasta nu ar urma sa fie transmisa pe internet pentru fanii din toata lumea.

Apple nu ar urma sa anunte noi produse in cadrul acestui eveniment special, ci doar ar urma sa prezinte aplicatiile sale favorite din 2019. Separat de promovarea aplicatiilor si dezvoltatorilor care au avut succes in 2019, cei de la Apple ar putea prezenta si servicii noi pentru acestia din urma.

In mod normal, pe final de an cei de la Apple anunta cele mai bune aplicatii si jocuri din anul care se incheie, iar cam despre asta pare sa fie conferinta. Nu este exclus ca Apple sa cheme in locatie si dezvoltatorii cu aplicatiile cele mai populare pentru a-i premia, insa desigur ca deocamdata nimeni nu stie nimic clar.

Apple nu a organizat pana acum un eveniment de acest gen doar pentru a-si lauda aplicatiile si jocurile lansate in App Store de-a lungul anului. Premiera ne-ar putea aduce cateva dezvaluiri interesante cu privire si la planurile de viitor ale celor de la Apple, insa pe 2 decembrie vom afla mai multe noutati.