iOS 13.2.3 vine cu o Veste GROAZNICA pentru iPhone (VIDEO)

iOS 13.2.3 vine cu o veste groaznica pentru telefoanele iPhone, iata ce se intampla cu autonomia bateriei dupa instalarea actualizarii pe telefoane.

iOS 13.2.3 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa din pacate clientii celor de la Apple nu se pot bucura de schimbari bune pentru produsele pe care le folosesc. In clipul video de mai sus puteti vedea care este comparatia autonomiei bateriei intre iOS 13.2.3 si iOS 13.2.2, iar din pacate vorbim despre o situatie care nu pune noua versiune intr-o situatie chiar atat de buna pe unele telefoane iPhone.

iPhone SE are parte de o scadere uriasa a autonomiei bateriei in iOS 13.2.3 fata de iOS 13.2.2, diferenta fiind de 49 de minute la o autonomie de 3 ore, deci aproape o treime din autonomia totala a telefonului. Avand in vedere ca acel iPhone SE din test avea sanatatea bateriei la 100%, ceea ce vedem in iOS 13.2.3 este complet ciudat, dar poate fi un semn ca si in cazul altor telefoane ar putea fi vorba despre o reducere substantiala a autonomiei bateriei.

Autonomia Bateriei iOS 13.2.3 este mult redusa in unele iPhone

Trei dintre telefoanele testate au in iOS 13.2.3 autonomia bateriei redusa in comparatie cu cea a iOS 13.2.2, insa doar in cazul iPhone XR se observa ceva notabil, in restul sitautiilor diferentele fiind foarte mici. Situatia este una foarte interesanta, si confirma ceea ce va spuneam zilele trecute, iOS 13.2.3 nefiind lansat cu rezolvari pentru autonomia bateriei telefoanelor iPhone, ci doar cu rezolvari pentru alte probleme mai vechi ale iOS 13.

iOS 13.2.3 ar putea oferi performante mai bune, dar si o experienta mai buna de utilizare in general, insa in ceea ce priveste autonomia bateriei nu trebuie sa va asteptati la nimic bun de la aceasta actualizare. Situatia in sine nu e una tocmai noua, iar asta pentru ca si actualizarile anterioare pentru iOS 13 au adus utilizatorii in situatii oarecum similare, ceea ce arata ca Apple inca nu reuseste sa controleze situatia privind produsele sale.

iOS 13.2.3 poate fi instalat acum pe orice iPhone, iPad, iPod Touch compatibil, insa revin cu avertizarea de zilele trecute si va spun ca poate n-ar trebui sa va grabiti deocamdata.