Orange Anunta CAND Incepe Black Friday 2019, ce REDUCERI vor fi

Orange a anuntat cand incepe Black Friday 2019 pentru clientii sai din Romania, iata ce reduceri grozave pregateste operatorul de telecomunicatii pentru toti.

Orange CAND Incepe Black Friday 2019

Orange a anuntat in cursul zilei de ieri cand incepe Black Friday 2019 in aceasta pagina, dar si ce reduceri va avea operatorul de telecomunicatii pentru clientii dornici sa profite de ofertele foarte bune care vor fi disponibile. Cei de la Orange vor da startul Black Friday 2019 in ziua de 21 noiembrie, adica maine, la mai putin de o saptamana de ziua in care eMAG si restul magazinelor online din Romania, inclusiv Vodafone, au organizat evenimentele proprii.

Orange intarzie cu Black Friday pentru a avea un eveniment separat, nu pentru a pastra traditia reala care spune ca evenimentele acestea se fac in ultima zi de vineri a lunii noiembrie, aceasta fiind saptamana viitoare. Cei de la Orange au anuntat ca pentru Black Friday 2019 vor avea pentru clientii din Romania reduceri la telefoane, tablete, accesorii, obiecte conectate si televizoare, deci veti avea de unde sa alegeti exact ceea ce va doriti sa cumparati.

Orange incepe Black Friday 2019 pe 21 noiembrie cu multe reduceri

Orange nu are cea mai mare si mai variata gama de oferte dintre toti operatorii de telefonie mobila din Romania in aceasta pagina, dar are de obicei oferte foarte bune cu ocazia evenimentelor de Black Friday 2019. Este de asteptat ca si de aceasta data lucrurile sa nu fie diferite, iar Orange sa aduca pentru clientii din Romania un Black Friday 2019 care sa-i faca sa-si cumpere produsele dorite, mai ales ca multe dintre ele vor fi vandute cu subventie la abonamente.

Black Friday 2019 la Orange vine cu acest mare avantaj, subventii foarte mari pentru produsele pe care doresc sa le cumpere clientii, astfel ca telefoanele foarte scumpe vor putea fi cumparate si in rate lunare platite in abonament. Desigur ca inclusiv in aceste situatii preturile finale ale telefoanelor vor fi mari, dar asta e de asteptat avand in vedere ca vorbim despre Orange, care de obicei are preturi mai mari decat alti operatori.

Black Friday 2019 incepe la Orange pe 21 noiembrie, dar nu se stie deocamdata la ce ora, asa ca va voi anunta maine de cand puteti profita de ofertele cele mai bune din magazinul online.