Surpriza Orange, iata CUM Primesti 100 GB de INTERNET GRATUIT

Orange are o surpriza grozava pentru clientii din Romania, iata cum poti obtine 100 GB de internet gratuit acum de la operator pe telefonul tau mobil

orange 100 gb internet gratuit

Orange are o surpriza foarte importanta pentru clientii din Romania, dar si pentru cei care vor sa-i devina clienti, grupul de telecomunicatii continuand seria de oferte foarte bune pe care le are pentru clientii sai. Mai exact, astazi cei de la Orange au lansat noua oferta prepay pentru clientii din Romania, avand doua noi optiuni pentru cartelele preplatite care aduc beneficii si mai mari pentru cei care aleg sa nu contracteze abonamente.

Orange le cere clientilor sa incarce in aceasta pagina o urare pentru cei dragi, fiind desigur logati in contul lor, iar la prima inregistrare vor primi 50 GB de internet gratuit pentru 100 de zile. Mai mult decat atat, Orange spune ca oricare dintre clienti are si sansa ca al sau mesaj sa fie difuzat la televizor intr-o reclama care va rula in perioada sarbatorilor de iarna, insa desigur ca ea trebuie sa fie una foarte inspirata pentru a fi aleasa.

Orange ofera 100 GB internet gratuit pentru clientii romani

Orange nu se opreste toti aici, deoarece pentru toti clientii care in perioada 19 noiembrie 2019 – 3 februarie 2020 activeaza o optiune prepay de minim 5 euro vor primi 50 GB de internet gratuit drept bonusm pentru activare. Ofertele pentru sarbatori ale celor de la Orange, dar si dupa aceea, le aduc practic clentilor din Romania nu mai putin de 100 GB de internet gratuit pentru 100 de zile, deci oricine poate naviga oricat vrea pe internet in aceasta perioada.

Orange are o abordare foarte interesanta, deoarece ii pune pe clienti “la treaba” pentru traficul de internet gratuit pe care il ofera, si puteti vedea ca nu vorbim despre o cantitat mica, ba din contra una chiar substantiala. Orange s-a folosit in trecut de creativitatea clientilor, si i-a recompensat cu trafic de internet gratuit in mai toate cazurile pentru campanii de acest gen, iar 100 GB de trafic de internet bonus nu este tocmai ceva ce oricine poate refuza.

Orange a inceput deja campania, deci vizitati pagina in care va puteti inscrie pentru a va bucura chiar de acum, pentru 100 de zile, de 50 GB de trafic de internet gratuit pe telefoanele voastre mobile.