Huawei MATE 30 Pro a fost LANSAT in Europa cu o VESTE PROASTA

Huawei MATE 30 Pro a fost lansat in Europa cu o veste foarte proasta, iata ce se intampla cu telefonul chinezilor dupa ce a fost pus in vanzare pentru clienti.

Huawei MATE 30 Pro lansat europa

Huawei MATE 30 Pro a fost lansat in sfarsit in Europa la 2 luni dupa prezentarea initiala, si in tandem cu zvonurile privind inceperea distributiei pe acest continent pentru noul model de telefon, dar nu totul e “roz”. Lansarea Huawei MATE 30 Pro a fost facuta deocamdata doar in Spania, doar intr-un singur magazin din Madrid, si doar intr-un stoc foarte limitat, ceea ce arata ca lucrurile nu stau tocmai bine, mai ales ca nu are aplicatiile Google disponibile.

Huawei MATE 30 Pro este vandut doar intr-o singura versiune Space Silver care are 8 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare la pretul de 1100 de euro, insa problema cea mai mare este ca aplicatiile Google lipsesc din al sau Android. In ciuda acestui lucru, cei de la Huawei ofera un voucher in valoare de 300 de euro pentru alte produse proprii, deci persoanele care cumpara Huawei MATE 30 Pro vor putea cumpara si alte produse de la chinezi, poate un alt telefon cu aplicatii Google.

Huawei MATE 30 Pro a fost lansat in Spania fara aplicatiile Google

Huawei MATE 30 Pro este lansat in asemenea mod pentru ca Huawei vrea sa vada care sunt sansele ca telefonul sa genereze intr-adevar vanzari cat de cat acceptabile, insa cererea va fi cel mai probabil foarte mica. Fara aplicatiile de la Google, lumea nu prea are motive sa cumpere Huawei MATE 30 Pro deoarece ele erau cele mai folosite din Android pentru a accesa YouTube, Google Maps, a naviga pe internet, a accesa adresa de email, si multe altele.

Huawei MATE 30 Pro este considerat de catre cei de la Huawei ca avand o lansare ratata, iar acest lucru este perfect normal din moment ce telefonul a fost pus in vanzare in cantitati limitate intr-un numar foarte mic de tari. Spania este prima din Europa in care Huawei MATE 30 Pro a fost lansat de catre cei de la Huawei, si mai mult ca sigur vor urma altele pana de Craciun, insa e de asteptat ca interesul sa fie foarte scazut pentru el.

Huawei MATE 30 Pro este un telefon foarte bun din toate punctele de vedere, dar din pacate lipsa aplicatiilor Google ii face pe potentialii clienti sa ignore produsul pentru ca nu-l pot folosi nici pe departe asa cum isi doresc.