Orange: CASTIGA un Samsung GALAXY S10 Plus 1 TB foarte USOR

Orange iti ofera posibilitatea de a castiga un Samsung GALAXY S10 Plus 1 TB chiar acum, iata cat de usor te poti inscrie in concursul operatorului.

Orange CASTIGA Samsung GALAXY S10 Plus 1 TB

Orange are in aceasta pagina un concurs foarte simplu la care poate participa oricine pentru a castiga un Samsung GALAXY S10 Plus 1 TB multumita unei inscrieri care dureaza doar cateva secunde in website-ul operatorului. Totul face parte din campania de Black Friday pe care cei de la Orange o vor lansa chiar in cursul zilei de maine pentru clientii din Romania, operatorul de telecomunicatii urmand a avea foarte multe reduceri bune de care se va putea bucura Romania.

Orange a anuntat inca de astazi ca maine va da startul unui Black Friday in cadrul caruia va oferi spre achizitie telefoane mobile, accesorii, abonamente, si nu numai, care vor avea reduceri foarte bune pentru toti romanii. Desigur ca Orange nu a dezvaluit care vor fi acestea, insa concursul pentru a castiga un Samsung GALAXY S10 Plus 1 TB se termina in momentul in care incep reducerile, astfel ca trebuie sa va inscrieti inainte ca totul sa inceapa.

Cum castigi un Samsung GALAXY S10 Plus 1 TB de la Orange

Orange permite inscrierea in concurs doar prin aceasta pagina in momentul de fata, iar maine dimineata, in mod teoretic, ar trebui sa dispara totul pentru ca reducerile de Black Friday sa fie afisate pentru toti cei interesati. Pentru a participa la concurs nu trebuie sa cumparati ceva de Black Friday de la Orange, ci trebuie doar sa va inscrieti si sa confirmati inscrierea, astfel ca procedura in sine este foarte simpla, si poate fi facuta de catre oricine acum.

Orange ofera un Samsung GALAXY S10 Plus 1 TB care costa cam 5400 de LEI in momentul de fata, deci veti putea castiga un produs care are o valoare substantiala, si totul printr-o simpla inscriere facuta in cateva secunde. In mod normal cei de la Orange nu prea ofera cadouri de acest gen pentru campaniile promotionale pe care le au in Romania, insa se pare ca pentru Black Friday 2019 sunt interesati sa le ofere clientilor mai multe motive de achizitie.

Orange va avea Black Friday pentru o perioada limitata de timp, si va voi anunta in momentul in care promotiile vor incepe pentru toti clientii.