WhatsApp are Doua NOI Functii IMPORTANTE Confirmate pe Telefoane

WhatsApp are doua noi si foarte importante functii confirmate inainte de lansare pentru telefoanele mobile, iata de ce ne vom putea bucura cu totii.

WhatsApp noi functii telefoane

WhatsApp continua sa faca schimbari importante pentru aplicatia de mesagerie in ciuda faptului ca recent au fost dezvaluite o serie de probleme extrem de serioase de securitate care afecteaza sute de milioane de telefoane. Vorbim astazi despre o functie care a fost descoperita initial in versiunea beta a WhatsApp pentru Android, iar acum este confirmata inclusiv in iPhone, dar si despre o alta functie separata care va ajunge in ambele platforme.

WhatsApp are confirmata pentru telefoanele iPhone implementarea notificarii care le va spune utilizatorilor daca unul dintre contactele cu care incearca sa vorbeasca este blocat in prealabil deci un raspuns la mesaj nu va veni de la el. Notificarea este foarte utila pentru cei care blocheaza foarte multe pesoane si au tendinta de a uita asta, ea aducandu-le aminte oamenilor ca unele dintre persoanele cu care vor sa mai vorbeasca nu vor avea cum sa le raspunda.

WhatsApp notificare contacte blocate iPhone

WhatsApp te notifica daca vorbesti cu un contact blocat, si aduce Facebook Pay

WhatsApp va avea deasemenea implementata o alta functie foarte importanta, mai exact Facebook Pay, sistemul de transfer de bani care a fost lansat de catre companie in India de foarte multa vreme deja. Facebook Pay a fost implementat deocamdata doar in aplicatia pentru Android, iar cel putin indienii pot folosi in mod oficial sistemul chiar si in WhatsApp, insa se pare ca in curand inclusiv utilizatorii de telefoane iPhone se vor bucura de acelasi lucru.

WhatsApp Facebook Pay

WhatsApp are implementat Facebook Pay deoarece americanii vor sa faca platforma mai populara la nivel global, si cel mai probabil in viitorul nu foarte indepartat ea va ajunge inclusiv in cadrul Instagram. Lansarea Facebook Pay in WhatsApp este facuta treptat si in functie de tarile in care platforma poate fi oferita, iar asta pentru ca Facebook nu poate sa lanseze sistemul chiar peste tot in acelasi timp, deci in Romania nu va ajunge curand.

WhatsApp va lansa totusi in Romania notificarile privind contactele care au fost blocate, insa desigur ca si pentru acestea e nevoie de putina rabdare inainte de a fi disponibile atat in telefoanele iPhone, cat si in cele Android.