iOS 13.3 Beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad de Apple

iOS 13.3 Beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad de Apple

iOS 13.3 beta 3 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch de catre Apple la doar cateva zile dupa ce iOS 13.2.3 a fost pus in distributie pentru toata lumea. iOS 13.3 beta 3 vine astazi la cam o saptamana dupa ce versiunea anterioara a sistemului de operare a fost pusa in distributie de catre cei din Cupertino pentru toata lumea.

iOS 13.3 beta 3 aduce, dupa cum bine stiti, o rezolvare pentru o problema extrem de serioasa a iDevice-urilor, cea din cauza careia multitasking-ul a fost complet distrus. Lista de schimbari pentru iOS 13.3 beta 3 nu a fost publicata inca de catre cei de la Apple, dar exista si alte rezolvari implementate de catre americani.

iOS 13.3 beta 3 este lansat impreuna cu iPadOS 13.3 beta 3, watchOS 6.1.1 beta 3 si tvOS 13.3 beta 3.

10 COMENTARII

  1. Ce sa ii ceri bro la un agarici platit la hate?? Atat stie si atat il duce capul, altfel moare de foame! Saracie de om platit sa linga! Credeam ca te-ai obisnuit deja cu troll-ul si minciunile lui

  2. Fututi-mortii-ma-tii-de-cretin. Baga-mi-as-pula-in-ma-ta-si-in-mortii-ma-tii-de-troll-ordinar! Muie-si-potop-de-flegme-pisa-m-as pe-tine-de-troll-odios!

  3. Daca nici ios 13.3 nu imi rezolva problemele de autonomie a bateriei si semnal cu care ma confrunt adio iphone. Detin iphone XS de cand a aparut dar de cand cu ios 13 merge execrabil. Cel mai prost ios ever. Foarte frustrant sa vezi bateria cum se descarca intr-un ritm alert si sa nu poti sa vorbesti la telefon ca ti se inchid apelurile… Rusine maxima Apple. Degeaba lanseaza ei update dupa update daca nu rezolva problemele critice. Chiar nu citesc sie u forumurile? Nu vad ca ios 13 este o gluma proasta? RIP ios. Ce a fost si ce a ajuns. O batjocura la adresa milioanelor de clienti!

  4. ios 13 merge execrabil 🙁 Experienta de utilizare zero, semnal vai mama lui si baterie mediocra! GG Apple :(( M-ai pierdut de client

  5. Frumos. Astia de la Apple muncesc non stop
    La google aveam updaturi pt mici probleme o data la 3-4 luni
    Era foarte trist cu samsung note 10, sunt sarac dar cu note 10 te simteai si mai daramat

  6. vai de capul tau de troll infect! Minti ca un hoit-ordinar ce esti. ios 13 are actualizari saptamanale si tot mizerabil este, cu probleme serioase de autonomie si semnal. milioane de clienti din intreaga lume se plang de imposibilitatea de a isi folosi telefoanele iphone iar tu batii campii ca un-muist!hai-sictir!sarachie-ordinara!