Decizia RCS & RDS pentru TOTI Romanii, ce s-a SCHIMBAT la Digi

RCS & RDS a luat o decizie care se aplica pentru toti romanii in momentul de fata, iata ce s-a schimbat la Digi si cum e afectata toata lumea de asta.

RCS & RDS decizie schimbat romani

RCS & RDS a luat o decizie foarte interesanta care se aplica pentru toti romanii, fie ca sunt clienti, sau doresc sa-i devina clienti, iar ea este de bun augur pentru toata lumea in momentul de fata, din fericire. Dupa ce oferta initiala de Black Friday s-a terminat, cei de la RCS & RDS au decis sa faca o alta separata, tot de Black Friday, insa nu la fel de buna, dar cu beneficii care in mod normal nu sun disponibile pentru clientii din Romania.

RCS & RDS a decis ca in a doua runda a Black Friday sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de o oferta speciala la portare care nu este disponibila in mod normal in acelasi fel pentru operator. Stim deja ca RCS & RDS este lider incontestabil la portari in Romania, iar pentru Black Friday a facut o promotie speciala care aparent ruleaza in tandem cu una standard, ce a fost gandita tot pentru a atrage clienti prin portare in retea.

RCS & RDS are o noua oferta de Black Friday in Romania

RCS & RDS a avut o promotie extrem de buna pana luni, cand a oferit reducere de 50% pentru toate abonamentele serviciilor pe care le ofera in Romania, ceva ce niciun alt operator din tara nu a mai oferit pana acum. In baza acelei oferte, un client putea beneficia de internet 5G “nelimitat”, cu 30 GB de trafic inclus la pretul de doar 1 euro pe luna, da ati citit bine, adica nimic, iar asta nu cred ca a existat pe undeva prin Europa pana acum.

RCS & RDS nu a mentinut acea oferta decat un weekend, si nu se stie cat de multe persoane au profitat de ea, insa e destul de clar faptul ca a fost vorba despre o promotie extrem de buna care pana la anul nu va mai fi oferita. Ceea ce are RCS & RDS acum este doar putin mai bun decat oferta normala de portare in reteaua sa, si e cam normal, deoarece era destul de dificil de imbunatatit o promotie care era oricum extrem de buna.

RCS & RDS are aceasta noua promotie disponibila pana la finalul acestei luni pentru toti clientii din Romania, astfel ca oricine este interesat sa profite de ea, mai are destul timp la dispozitie pentru a face acest lucru.