Lansarea Samsung GALAXY S11 va avea Loc MAI DEVREME decat Credeam

Samsung GALAXY S11 va avea lansarea programata mai devreme decat in cazul Samsung GALAXY S10, schimbarea fiind una foarte importanta pentru companie.

Lansarea Samsung GALAXY S11 devreme

Samsung GALAXY S11 este deja in plin proces de testare in diverse tari de pe glob, fie ca e vorba despre multe de pe continentul european, fie ca este vorba despre India, China, sau alte piete in care telefonul va fi vandut. Avand in vedere importanta Samsung GALAXY S11, cei de la Samsung au inceput sa-l testeze in conditii de utilizare reala, insa aparent si pentru ca ar dori sa il lanseze mai devreme decat a facut cu seria Samsung GALAXY S10 in 2019.

Informatia privind lansarea Samsung GALAXY S11 mai devreme decat predecesorul sau vine de la un leaker care in trecut ne-a oferit informatii valide cu privire la ceea ce a facut compania coreeana pentru telefoanele sale. Desigur ca o data nu a fost furnizata inca, insa e destul de logica aceasta schimbare de strategie a coreenilor pentru Samsung GALAXY S11 din moment ce ei au probleme cu vanzarile in cadrul diviziei de telefoane mobile.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat mai devreme decat Samsung GALAXY S10

Samsung GALAXY S11 a fost anuntat intr-un zvon de acum cateva saptamani ca fiind pregatit pentru lansare in data de 18 februarie, cam la fel ca anul trecut, deci daca acasta data ramane fixa, vanzarile ar putea incepe mai devreme. E totusi posibil ca Samsung GALAXY S11 sa fie lansat cu mult mai devreme de Mobile World Congress 2019 pentru ca Samsung sa mai profite de problemele pe care Huawei le-ar mai putea avea la inceput de 2020.

Samsung GALAXY S11 are si foarte multe schimbari implementate de catre cei de la Samsung, astfel ca o testare mai timpurie este perfect normala, deci asta n-ar trebui sa mire pe nimeni deoarece multi producatori fac la fel. Totusi, pana acum am aflat doar informatii despre Samsung GALAXY S11, nu si despre modelele Plus, sau E, ceea ce e foarte interesant, pentru ca s-ar putea sa avem parte de diferente foarte mari intre toate aceste trei modele.

Samsung GALAXY S11 este in centrul atentiei in momentul de fata multumita tuturor schimbarilor importante care sunt pregatite pentru lansare de catre cei de la Samsung, asa ca va fi interesant de vazut ce vom primi.