iOS 13.3: Vestile BUNE Continua pentru Utilizatorii iPhone si iPad

iOS 13.3 vine cu noi vesti bune pentru utilizatorii iPhone, iPad, iPod Touch in comparatie cu iOS 13.2.3, iata ce a facut compania Apple pentru clienti.

iOS 13.3 continua sa aiba parte de vesti bune pentru utilizatorii iPhone, iPad, iPod Touch, sau cel putin asta vedem in versiunea beta 3 pe care Apple a lansat-o chiar saptamana aceasta, la scurt timp dupa aparitia iOS 13.2.3. In clipul video de mai sus putem vedea si o comparatie intre iOS 13.3 si iOS 13.2.3 in ceea ce priveste performantele, iar din fericire vestile sunt foarte bune pentru toti utilizatorii care au instalat, sau vor instala aceste versiuni.

iOS 13.3 porneste mai rapid decat iOS 13.2.3 in versiunea beta 3, diferenta fiind mica, dar totusi sesizabila, iar asta e un semn bun pentru modul in care vor arata performantele in versiunea finala ce va fi lansata luna viitoare. In ceea ce priveste utilizarea obisnuita, exista diferente foarte mici intre iOS 13.3 si iOS 13.2.3, deci nimic care sa iasa in evidenta pentru vreun iDevice, asa ca nu vorbim despre ceva care deocamdata sa se resimta puternic in mod pozitiv.

iOS 13.3: Vestile BUNE Continua pentru Utilizatorii iPhone si iPad

iOS 13.3 nu inrautateste totusi performantele iPhone, iPad, iPod Touch, iar daca porneste si usor mai rapid in comparatie cu iOS 13.2.3, putem trage si concluzia ca Apple nu va face vreo modificare menita sa-si enerveze clientii. iOS 13.3 este inca testat in versiune beta, si unele lucruri se mai pot schimba, insa avand in vedere ca actualizarea e menita sa rezolve probleme, nu sa genereze altele, e foarte posibil ca performantele sa raman la fel.

iOS 13.3 trebuie lansat fara schimbari majore pentru a nu strica experienta de care au parte utilizatorii de iPhone, iPad, iPod Touch, iar pastrarea performantelor la cel putin acelasi nivel precum in iOS 13.2.3 este un semn bun. iOS 13.3 nu va fi lansat de catre Apple in noiembrie, iar asta pentru ca inca este testat in vederea distributiei, dar e foarte posibil sa-l vedem disponibil pentru instalare undeva in prima parte a lunii decembrie.