Primele Imagini cu Samsung GALAXY S11 ARATA un Telefon CIUDAT

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba un design surprinzator de ciudat, primele imagini cu noul model de telefon dezvaluind o schimbare la care multi nu se asteptau.

Samsung GALAXY S11 apare astazi intr-o prima reprezentare grafica facuta in baza schitelor care ar urma sa fie folosite pentru productia telefonului, iar din pacate nu vedem un dispozitiv chiar atat de interesant pentru clienti. In baza acestor imagini, Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba o perforatie mai mica in centrul ecranului, insa ceea ce atrage atentia este camera principala, a carei forma este cam la fel de urata precum cea pe care o vedem la iPhone 11.

Samsung GALAXY S11 este prezentat in acest clip video cu o camera principala care are 5 senzori de imagine, iar inghesuirea acestora in carcasa urmeaza sa se faca intr-un mod care probabil ca nu-i va multumi pe fani. Cei care au ras de felul in care arata iPhone 11 vor avea parte de o surpriza foarte neplacuta deoarece Samsung GALAXY S11 va avea un design foarte similar folosit pentru camera principala, doar ca vorbim de mai multi senzori de imagine.

Samsung GALAXY S11 are o camera cu un design urat

Nimeni nu stie deocamdata care va fi al cincilea senzor de imagine din camera Samsung GALAXY S11, dar e foarte probabil sa fie vorba despre un al doilea senzor telephoto, asa cum am vazut in alte telefoane cu o camera penta. Desigur ca mai multe detalii cu privire la acest al cincilea senzor de imagine din camera Samsung GALAXY S11 vom afla abia peste cateva saptamani bune, dar e interesnat de vazut ce anume se pregateste pentru serie.

Samsung GALAXY S11 si Samsung GALAXY S11 Plus urmeaza sa aiba integrata aceasta camera cu 5 senzori de imagine, ceea ce nu e tocmai o veste rea, pentru ca mai multi clienti se vor putea bucura de tehnologiile noi. Am vazut deja cateva dintre denumirile functiilor noi care vor fi aduse de catre camera Samsung GALAXY S11, iar coroborand acele denumiri cu numarul senzorilor de imagine, se pare ca al cincilea va fi telephoto.

Samsung GALAXY S11 incepe sa fie dezvaluit in aproape totalitate inainte de lansare, iar informatiile cele mai recente sugereaza faptul ca e deasemenea posibil ca telefonul sa fie pus in vanzare mai devreme decat credeam.