Telefoanele de la Orange care au Reduceri BUNE de BLACK Friday 2019

Telefoanele de la Orange care au Reduceri BUNE de BLACK Friday 2019

Black Friday a inceput inca de ieri la Orange in aceasta pagina, si sute peste sute de produse au fost listate de catre operatorul de telecomunicatii pentru cei interesati sa profite de ofertele neasteptat de bune din Romania. Desi cei de la Orange au diverse tipuri de produse listate cu reduceri in momentul de fata, vorbim acum despre telefoanele care de Black Friday au in Romania promotii care in mod normal nu sunt oferite de catre operator pentru clienti.

Orange are in primul rand telefoanele iPhone XS disponibile cu reduceri de pana la 950 de LEI astazi, ele fiind foarte similare cu cele care au fost disponibile chiar si ieri, in momentul in care Black Friday a inceput. Separat de telefoanele iPhone XS, cei de la Orange nu au alte modele ale iPhone care sa fie listate in campania de Black Friday, deci daca sperati la un iPhone XR, iPhone 11, sau alte modele, din pacate aveti parte doar de dezamagire.

Telefoanele de la Orange care au Reduceri BUNE de BLACK Friday 2019

Black Friday la Orange are si telefoane Samsung disponibile cu reduceri de pana la 1400 de LEI in aceasta pagina, modelele GALAXY S10 fiind surprinzator de ieftine in momentul de fata, chiar daca au fost lansate in martie. Din pacate nici in aceasta situatie nu avem la Orange alte modele decat cele Samsung GALAXY S10 disponibile cu reducere pentru Black Friday, astfel ca pentru restul va trebui sa platiti preturile standard, din pacate.

Orange are deasemenea telefoane Huawei Mate 20 Pro cu reduceri surprinzator de bune, pentru acestea fiind taiate preturile cu 1400 de LEI, si desigur ca alte modele nu sunt listate ca fiind disponibile in promotia de acum. Separat, cei de la Orange au de Black Friday reduceri destul de bune inclusiv la telefoane de la Sony, Motorola, sau LG, deci exista o diversitate destul de mare pentru cei care vor sa cumpere un smartphone la pret foarte bun.

Black Friday la Orange are cele mai multe reduceri disponibile pentru accesorii, insa separat de acestea exista cateva tablete si televizoare cu care va puteti bate capul daca vreti sa cumparati ceva de la ei acum.