AVERTIZAREA Politiei Romane pentru TOTI Romanii, Ce Trebuie sa STII

Politia romana are o avertizare faorte importanta pentru toti romanii, iata ce trebuie sa stii in legatura cu mesjaul transmis de catre autoritati astazi.

Politiei Romane avertizare romani stii

Politia Romana continua sa avertizeze cetatenii in legatura cu problemele care exista in tara noastra si la care se expun acestia, in principal din nestiinta mesajul de astazi avand menirea de a scuti lumea de foarte multa suparare. Cei de la Politia Romana fac o avertizare petnru cei care sunt dornici sa cumpere de pe acum cazare pentru petrecerea de Anul Nou, iar asta deoarece exista foarte multe persoane care incearca sa faca bani in mod ilegal.

Avertizarea de astazi vizeaza locurile de cazare inexistente pe care unii le listeaza pentru inchiriere pe diverse website-uri de anunturi din Romania, acestia reusind sa obtina sume mari de bani de la persoane suficient de naive. Politia Romana vorbeste despre un fenomen care se repeta an de an in special in cazul celor care incearca “pe ultima suta de metri” sa gaseasca un loc de cazare pentru petrecerea de Anul Nou, dar ajung doar sa fie inselati.

Politia Romana incearca sa te ajute sa nu iei teapa de Anul Nou

Pentru a evita sa fie inselati de infractori, romanii care sunt dornici sa inchiriereze o locatie pentru petrecerea de Anul Nou sunt sfatuiti de Politia Romana sa se documenteze in legatura cu existenta locatiei pe care o inchiriaza. Acesta trebuie sa fie primul pas inainte de a plati un avans considerabil pentru locatie, infractorii cerand de obicei intre 30% – 40%, bani care uneori ajung chiar sa nu mai fie recuperati de catre persoanele inselate.

Tu ce faci de revelion?Pe ultima sută, mie de metri, îți aduci aminte că nu ai rezolvat cu petrecerea dintre ani…Și…

Publicată de Politia Romana pe Sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Politia Romana s-a confruntat in fiecare an cu foarte multe cazuri de acest gen, astfel ca avertizarile care vin pentru romani ar trebui sa fie privite cu foarte mare atentie, deoarece in unele cazuri ajutorul nu va veni de la ei. Acestea fiind spuse, daca sunteti in cautarea unei locatii pe care sa o inchiriati pentru petrecerea de Anul Nou, asigurati-va ca nu sunteti inselati, pentru ca s-ar putea sa nu puteti fi ajutati de catre cei de la Politia Romana.