LOVITA, Huawei este un MARE PERICOL pentru Apple si Samsung

Huawei a fost foarte dur lovita de catre SUA, insa ramane un foarte mare pericol pentru Apple si Samsung, iata cea a reusit sa faca in aceste conditii.

Huawei PERICOL Apple Samsung

Huawei a fost foarte dur lovita de catre guvernul american, compania chinezeasca recunoscand in mod oficial acest lucru, insa in ciuda loviturilor, ea inca ramane un pericol foarte mare pentru cei de la Samsung si Apple. Vorbim aici despre faptul ca desi cei de la Huawei au fost limitati in a-si lansa telefoanele la nivel global cu aplicatii Google, ceea ce a blocat distributia Huawei Mate 30 Pro, telefonul a reusit sa depaseasca iPhone 11 si orice telefon Samsung cu noua camera.

Huawei a reusit ca, in ciuda tuturor problemelor pe care le are, sa aduca pe piata un nou model de telefon care sa dovedeasca faptul ca nu-i poate fi restrictionata capacitatea de inovare, indiferent cat s-ar chinui americanii. Huawei Mate 30 Pro este cel mai bun exemplu in acest sens, iar asta pentru ca telefonul uimeste din foarte multe puncte de vedere, iar daca ar fi fost in magazine, ar fi afectat serios vanzarile seriei iPhone 11, dar si a telefoanelor Samsung.

Huawei este foarte dur lovita, dar e inca un pericol pentru Apple, Samsung

Huawei inca nu stie daca isi va putea vinde telefoanele cu aplicatii Google, iar compania americana evita sa spuna deocamdata daca va putea reincepe relatiile comerciale cu chinezii, asta desi cei de la Microsoft au facut-o. E foarte posibil ca si Google sa fie printre zecile de companii care au primit deja de la departamentul de comert al SUA aprobare pentru a-si relua relatiile comerciale cu Huawei, dar daca e asa, atunci totul e tinut deocamdata secret.

Huawei va putea sa-si puna in vanzare telefonul Huawei Mate 30 Pro chiar de sarbatori daca aceasta restrictie de vanzare va fi ridicata, iar in aceasta situatie va putea sa mai fure din vanzarile Apple si Samsung in aceasta perioada. Situatia va deveni una foarte serioasa pentru toata lumea daca americanii isi vor modifica planurile in ceea ce priveste Huawei, iar asa tot sccesul Apple si Samsung din ultimele luni va disparea la fel de usor cum a aparut.

Huawei ar putea avea parte de vesti bune in SUA, insa in Europa se pregateste o directiva a Comisiei Europene care are menirea de a-i bloca total accesul la furnizarea de echipamente 5G pentru orice tara.