SURPRIZA Samsung GALAXY S11, Modificari MAJORE pentru Telefoane

Samsung GALAXY S11 are parte de o surpriza foarte mare de la compania Samsung cu o serie de modificari substantiale pentru seria ce va fi lansata foarte curand.

SURPRIZA Samsung GALAXY S11 Modificari MAJORE pentru Telefoane

Samsung GALAXY S11 a aparut in ultimele zile in foarte multe imagini dupa ce o prima reprezentare grafica pentru versiunea standard a fost publicata pe internet, ea dezvaluind o serie de modificari foarte mari pentru telefoane. Conform acestor imagini, Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.7 inch, o camera cu 5 senzori de imagine, o perforatie mai mica pentru partea frontala, dar aici vorbim doar despre modelul standard din serie.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie cu mult diferit in comparatie cu Samsung GALAXY S11 Plus, sau cel putin asta ne spune una dintre persoanele care a dezvaluit atat de multe despre telefoanele samsung nelansate. Conform acestuia, daca in trecut diversele modele de telefoane Samsung dintr-o serie semanau intre ele, in cazul seriei Samsung GALAXY S11 lucrurile vor fi cu mult diferite, iar telefoanele nu vor semana intre ele.

Seria Samsung GALAXY S11 va avea caracteristici de design diferite

Samsung GALAXY S11 Plus ar trebui sa aiba nu doar un ecran cu diagonala mai mare decat cea a modelelor aflate acum pe piata, dar ar trebui sa vina si cu alte modificari de design care ar putea schimba foarte mult aspectul. E posibil ca Samsung GALAXY S11 Plus sa aiba camera cu o forma diferita, sau cine stie ce alte modificari care sa il diferentieze substantial de Samsung GALAXY S11, insa e nevoie de mai multe imagini cu noile telefoane ale coreenilor.

Samsung GALAXY S11 trebuie sa fie o serie de telefoane care sa genereze vanzari foarte mari pentru compania coreeana, iar pentru ca obiectivul sa fie indeplinit e posibil sa se faca schimbari pe care nimeni nu le astepta. Daca Samsung GALAXY S11 va fi intr-adevar cu mult diferit fata de versiunea Plus, atunci va fi interesant de vazut ce fel de design-uri au ales coreenii pentru telefoanele lor, deoarece concurenta e tot mai serioasa pe piata smartphone.

Samsung GALAXY S11 nu are deocamdata o data de lansare stabilita de catre cei de la Samsung, ar mai mult ca sigur va fi prezentat in primavara anului viitor, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva tot prin acea perioada.