Samsung GALAXY S11 va ZDROBI TOTAL iPhone 11, Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 are anuntate tot mai multe noutati importante inainte de lansarea care pare sa fie programta mai devreme decat se credea, iar in baza informatiilor de pana acum se pare ca va zdrobi iPhone 11, Huawei P40 Pro, si nu numai. pentru inceput, se pare ca Samsung GALAXY S11 va avea un ecran care are diagonala de 6.7 inch, da si nu vorbim aici despre modelul Plus, ci despre modelul standard, singurul care a avut pana acum dezvaluite dimensiunile.

Samsung GALAXY S11 va avea practic un ecran cu mult, mult mai mare decat cel al iPhone 11, dar si mai mare decat cel al Huawei P40 Pro, iar asta ii va oferi cu siguranta un mare avantaj in fata celor doua modele, si nu numai. Pentru Samsung GALAXY S11 va fi integrata si conectivitate 5G in versiunea standard si cea Plus, fara a mai fi lansate versiuni separate, ceea ce va fi un foarte mare avantaj in fata iPhone 11, care nu are asa ceva, dar si Huawei P40 Pro.

Samsung GALAXY S11 va ZDROBI TOTAL iPhone 11, Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 va avea deasemenea implementate si baterii de capacitate mult mai mare decat cele incluse in actualele modele, iar asta atat pentru ca telefoanele au ecrane mai mari, cat si pentru ca au integrata tehnologia 5G. Aceasta schimbare poate creste autonomia foarte mult, dar aici doar s-ar ajunge din urma iPhone 11, iar Huawei P40 Pro ar putea fi depasit complet, dar aici ramane de vazut ce se va putea face cu noul chip Kirin 990.

Samsung GALAXY S11 urmeaza deasemenea sa aiba o camera cu 5 senzori de imagine, da ati citit bine, cu 2 in plus fata de iPhone 11, si cel mai probabil unul in plus fata de Huawei P40 Pro, daca nu se va face o mare schimbare acolo. Aceasta camera ar trebui sa puna Samsung GALAXY S11 in topul telefoanelor mobile in ceea ce priveste capacitatea de a inregistra poze si clipuri video, iPhone 11 fiind deja intrecut de Huawei Mate 30 Pro.

Samsung GALAXY S11 se anunta a fi un telefon spectaculos, asa ca va fi o lupta extrem de interesanta pentru piata smartphone dupa ce noul model de telefon va fi pus in vanzare pentru toti clientii.