Clientii Telekom se pot BUCURA de o Veste NEASTEPTAT de BUNA

Telekom are clientii in centrul unei vesti neasteptat de bune in momentul de fata, iata de ce se pot bucura acestia de vanzarea grupului de telecomunicatii.

Clientii Telekom BUCURA Veste NEASTEPTAT BUNA

Telekom are clientii vizati de o veste neasteptat de buna in momentul de fata, chiar daca vorbim totusi despre un simplu zvon, el vine ca un posibil semne nesperat ca lucrurile vor merge spre foarte bine pentru toata lumea. Mai exact, anuntul de ieri conform caruia proprietarii PRO TV vor sa cumpere Telekom in totalitate trebuie vazut un posibil semn ca vanzarea operatorului de telecomunicatii ar urma sa se faca mult mai simplu decat credea toata lumea.

Telekom ar putea fi vanduta ca un pachet intreg catre cateva grupuri de investitii in loc sa fie vanduta pe bucati catre Orange si RCS & RDS, ceea ce ar face viata mult mai simpla pentru multi dintre clientii operatorului de telecomunicatii. Separat de asta, vanzarea mult mai rapida a Telekom catre un singur cumparator s-ar putea aproba si mult mai repede, ceea ce ar putea permite si efectuarea mai rapida de investitii in retelele 5G, si nu doar atat.

Clientii Telekom se pot BUCURA de o Veste NEASTEPTAT de BUNA

Telekom inca nu a anuntat care-i sunt planurile cu privire la posibila lansare a unei retele 5G in Romania, alegand deocamdata doar sa critice ineficienta celor care au fost lansate pana acum de catre operatorii concurenti pentru clienti. Daca Telekom ar fi vanduta catre un singur cumparator, este foarte posibil ca investitiile in 5G sa fie accelerate de catre grupul de telecomunicatii dupa achizitie pentru a ajunge din urma concurenta, care-si ia un avans mare.

Telekom ar putea avea vanzarea investigata de mai putine autoritati daca s-ar decide alegerea unui cumparator care sa cumpere toata compania din Romania in locul a doi, sau trei, care sa cumpere bucati din ea, iar ei sa fie tot din mediul telecom. Aici sta practic o mare problema in ceea ce priveste vanzarea, iar asta pentru ca vanzarea Telekom catre alti concurenti e ceva ce trebuie analizat cu foarte mare atentie de Comisia Europeana, si asta ingreuneaza lucrurile.

Telekom deocamdata n-a anuntat nimic cu privire la terta parte interesata sa ii cumpere activele din Romania, insa aceasta a discutat cu reprezentantii grupului german, dar si cu ambasadorii tarilor in care se afla companiile mama.