Vestea WhatsApp care a INFURIAT TOTI Utilizatorii de Telefoane

WhatsApp are parte de o veste care i-a infuriat pe toti utilizatorii de telefoane, iata ce asteapta toata lumea, dar din pacate nu este oferit in mod oficial.

Vestea WhatsApp INFURIAT Utilizatorii Telefoane

WhatsApp are astazi anuntata o veste extrem de importanta care, din pacate, va infuria foarte multa lume, iar asta din cauza modului in care compania americana trateaza lucrurile, dar si oamenii care vor sa-i foloseasca platforma. Conform unuia dintre cei mai prolifici leakeri de informatii privind functiile pe care WhatsApp le dezvolta in secret, compania americana are deja pregatit noul dark mode pentru telefoanele cu sistem de operare Android, dar nu il lanseaza.

WhatsApp lucreaza de foarte mult timp la lansarea unui dark mode pentru telefoane mobile, si faptul ca in aplicatia pentru Android totul este pregatit vine ca o foarte mare surpriza pentru toata lumea. Avand in vedere perioada foarte lunga de timp in care aceasta interfata noua a fost pregatita de catre WhatsApp e normal sa fie multa lume surprinsa de faptul ca lansarea pentru Android ar putea fi facuta oricand, dar se evita acest lucru.

Vestea WhatsApp care a INFURIAT TOTI Utilizatorii de Telefoane

WhatsApp permite testarea acestui dark mode in versiunea beta a aplicatiei pentru Android doar de catre inginerii sai, iar restul lumii poate vedea ocazional doar anumite elemente de interfata, si nimic mai mult, din pacate. Am vazut foarte multe imagini cu acest dark mode pentru iOS si Android in cadrul aplicatiei WhatsApp, dar dincolo de nu exista nici macar vreo metoda de a activa interfata chiar si daca aplicatia in versiune beta e instalata in vreun telefon.

WhatsApp nu pare sa aiba deocamdata pregatit noul dark mode si pentru telefoanele iPhone, desi asta n-ar prea trebui sa conteze cand vine vorba de lansare, americanii lansand segmentat diverse noutati pana in prezent. Nimeni nu stie in momentul de fata cam cand ar urma sa fie lansat noul dark mode in WhatsApp in versiune publica, dar este de asteptat ca distributia sa inceapa in cursul anului 2020, si nu mai devreme de acel moment.

WhatsApp nu va anunta in prealabil lansarea acestui dark mode, dar e posibil sa promoveze disponibilitatea sa din moment ce schimbarea este una atat de importanta si dorita de catre utilizatorii din intreaga lume acum.

2 COMENTARII