In SECRET, Facebook Pregateste aceasta Noua Functie pentru Telefoane

Facebook pregateste aceasta noua functie pentru telefoane mobile, iata ce a fost descoperit in aplicatia pe care compania o pregateste pentru lansare.

SECRET Facebook Functie Telefoane

Facebook lucreaza in secret la o noua functie pentru aplicatia telefoanelor mobile, iar aceasta urmeaza sa fie foarte similara cu una care exista deja pentru aplicatia Instagram in unele zone de pe glob, si aparent e utila. Mai exact, in Instagram a fost implementat un feed special care le permite utilizatorilor sa-si cumpere hainele favorite de la creatorii de moda din intreaga lume direct din aplicatie, iar Facebook vrea sa faca ceva similar.

Facebook vrea sa creeze o sectiune speciala in aplicatie prin care utilizatorii vor putea vedea postarile cu anumite tag-uri pe care creatorii de haine, sau diverse magazine online le folosesc pentru a-si aduce produsele in atentia lumii. Daca produsul respectiv este pe placul utilizatorului, acesta il va putea cumpara direct din aplicatia Facebook fara a o parasi, ceea ce probabil ca foarte multa lume ar fi dispusa sa faca in loc sa viziteze magazinul online.

In SECRET, Facebook Pregateste aceasta Noua Functie pentru Telefoane

Facebook cumparaturi aplicatie

Facebook a observat cu siguranta ca in Instagram aceasta functie este foarte populara, si cel mai probabil vrea sa profite de aceasta popularitate pentru a mai face bani si cu aplicatia principala, folosita de si mai multa lume. Desigur ca in Instagram sunt un set diferit de utilizatori, iar functiile de acest gen sunt apreciate, astfel ca e greu de spus in ce masura in aplicatia principala a Facebook va exista aceeasi apreciere pentru aceasta functionalitate importanta.

Facebook le va permite oricaror companii sa-si prezinte produsele in aceasta sectiune, iar asta pentru ca totul se face in baza tag-urilor care sunt folosite pentru postari, si nu in baza unei selectii de brand-uri importante, sau nu. Va fi interesant de vazut cate companii vor decide sa foloseasca acest sistem in cadrul aplicatiei Facebook si pe Instagram, sau daca vor alege doar una dintre cele doua platforme, insa ideea in sine este foarte interesanta.

Facebook va lansa acest nou sistem initial doar in SUA, ceea ce este perfect normal, dar mai mult ca sigur il va extinde si in alte zone de pe glob, desi deocamdata nu se stie cam cat ar putea dura aceasta procedura.