Vestea PROASTA pentru iPhone 12, CUM ne va MULGE Apple de Bani

iPhone 12 vine cu o veste foarte proasta de la compania Apple, iata cum vor americanii sa ne mulga de bani cu noua serie de telefoane mobile din 2020.

Vestea PROASTA iPhone 12 MULGE Apple Bani

iPhone 12 va fi lansat in toamna anului viitor de catre compania Apple, si vorbim despre o serie de telefoane care vor ajunge pe piata pentru oricine este interesat sa le cumpere, nu despre un singur model. Pana acum diverse zvonuri au spus ca seria iPhone 12 va fi lansata cu suport pentru retelele 5G n intregime, ceea ce a ridicat multe spranceni, mai ales in cazul modelului de baza, care va fi ieftin, si pentru care implementarea 5G e foarte dificila.

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max au cele mai mari sanse sa aiba 5G implementat, pentru ca sunt si scumpe, dar iPhone 12 avea sanse destul de mici, si acum aflam ca de fapt un singur model va avea 5G integrat. Informatia vine de la o publicatie din Coreea de Sud care ne spune ca dintre toate modelele din seria iPhone 12, doar unul singur ar trebui sa aiba 5G integrat, si daca ar fi sa-mi dau cu pararea, as spune ca e vorba de iPhone 12 Pro Max.

Vestea PROASTA pentru iPhone 12, CUM ne va MULGE Apple de Bani

Implementarea 5G in telefoane e scumpa, modelele vandute acum avand preturi foarte mari, iar Apple nu are o solutie magica pentru a face implementarea mai ieftina, ei fiind cei care fac intotdeauna lucrurile mai scumpe. In aceasta idee, lansarea unui singur model al iPhone 12 cu suport pentru 5G este un zvon mult mai logic decat oricare altul care spunea ca vom avea de fapt trei modele, dar desigur ca asta este o veste foarte proasta.

“Noile modele iPhone de 5,4 inchi, 6,1 inchi și 6,7 inch care vor fi lansate în toamna anului 2020 sunt așteptate să fie aplicate cu trei dimensiuni diferite de panouri OLED. Deși există trei tipuri de afișaje, este probabil ca numărul de modele de iPhone să fie mai mult de patru, deoarece Apple intenționează să lanseze și un model care va suporta rețeaua 5G.”

Daca Apple va lansa doar un singur model al iPhone 12 care va avea integrat suport pentru retelele 5G, atunci este de asteptat ca acel model, poate iPhone 12 Pro Max, sa fie cu 300 – 500 de dolari/euro mai scump decat iPhone 12 Pro. Nu cred ca Apple va adopta strategia altor producatori pentru a lansa versiuni 4G si 5G ale aceluiasi telefon, deci iPhone 12 Pro Max, cu ecran de 6.7 inch, ar putea fi singurul cu 5G, si ar putea fi extrem de scump.

Acestea fiind spuse, daca va doriti sa folositi 5G in iPhone, ar fi bine sa pregatiti niste buzunare foarte adanci, pentru ca altfel s-ar putea sa nu va puteti bucura de aceasta tehnologie.