iPhone 12 Pro: Nou Ecran MAI MIC decat cel al iPhone 11 Pro

iPhone 12 Pro Ecran MIC iPhone 11 Pro

iPhone 12 Pro ar putea fi lansat cu un ecran mai mic decat cel al iPhone 11 Pro, daca este sa dam crezare unor informatii aparute astazi in presa din Coreea de Sud, ele punand foarte mult in discutie adevaratele planuri ale Apple. Desi iPhone 11 Pro are un ecrna cu diagonala de 5.8 inch, presa din Coreea de Sud sustine ca iPhone 12 Pro ar urma sa fie lansat cu un ecran care are diagonala de 5.4 inch, surprinzator de mica, si nu e vorba de o greseala de scriere.

iPhone 12 Pro urmeaza sa fie lansat cu un nou tip de ecran OLED care va fi mai subtire decat cele din seria iPhone 11 si va fi fabricat folosind o tehnologie numita Y-OCTA, dar de ce este redusa dimensiunea sa nu stie nimeni. iPhone 12 Pro Max va avea un ecran cu diagonala de 6.7 inch, deci mai mare cu 0.2 inch fata de cel al iPhone 11 Pro Max, Apple luand din diagonala unuia si aducand la celalalt intr-o schimbare ce pare sa aiba sanse mici de a se realiza.

iPhone 12 Pro: Nou Ecran MAI MIC decat cel al iPhone 11 Pro

iPhone 12 Pro cu un ecran de 5.4 inch e ceva ce pare greu de crezut, iar asta pentru ca iPhone 12 va fi lansat cu un ecran OLED cu diagonala de 6.1 inch, iar diferentele sunt prea mari intre aceste modele vandute de catre Apple. Nu e nici clar de ce ar reduce Apple diagonala ecranului iPhone 12 Pro din moment ce deja exista un decupaj si nu va mai fi introdus altceva in panoul frontal, mai ales ca iPhone 12 Pro Max va avea un ecran cu 0.2 inch mai mare.

“În noul model iPhone, vor fi instalate trei OLED-uri noi, care vor fi lansate în toamna următoare, inclusiv 5,4 inch, 6,1 inci și 6,7 inci. Se consideră că Samsung Display furnizează 5,4 inch și 6,7 inci din cele trei modele OLED pentru iPhone anul viitor. Samsung Display și LG Display se pregătesc să furnizeze OLED de 6,1 inci. OLED-ul de 6,1 inchi este proiectat prin atașarea de folii pe ecran, nu a modulului touch.”

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max vor avea ecranele de 5.4 inch si 6.7 inch fabricate de catre cei de la Samsung, in timp ce pentru iPhone 12 vor fi folosite ecrane OLED mai putin complexe, dar fabricate tot de Samsung, plus LG. Apple va face trecerea de la ecrane LCD la OLED pentru iPhone 12 desi iPhone 11 are unul LCD, insa in 2020 toate modelele din noua serie vor veni cu ecrane OLED, chiar daca diagonalele ar putea fi putin mai diferite.

iPhone 12 Pro este anuntat ca fiind pregatit pentru lansare cu un ecran care are diagonala de 5.4 inch, insa cred ca va veni in final cu unul de 5.8 inch, iar asta pentru ca o reducere a diagonalei nu pare ceva logic acum.