Vestea GROZAVA pentru iPhone 12 la care NICI nu VISAI Vreodata

iPhone 12 are parte de o veste grozava astazi, la care fanii Apple nu mai sperau de foarte mult timp, iata ce surpriza colosala ar putea veni de la americani.

Vestea GROZAVA iPhone 12 nu VISAI

iPhone 12 este pregatit pentru lansare in 2020 de catre compania Apple, insa pana acum n-au aparut prea multe informatii clare cu privire la toate noutatile care vor veni cu el. Astazi aflam totusi ceva foarte interesant in legatura cu iPhone 12, mai exact faptul ca Apple este interesata sa livreze telefonul pentru consumatori impreuna cu o pereche de casti AirPods in cutie, ceva ce a fost zvonit si pentru 2019, dar din pacate anul acesta n-am prea avut noroc.

iPhone 12 va fi lansat de catre cei de la Apple cu mult mai multe noutati decat seria iPhone 11, iar printre ele se numara si suport pentru retelele 5G, astfel ca n-ar fi exclus sa vedem si AirPods in cutie, dar la un pret mai mare. Samsung deja include casti wireless in pachetele telefoanelor pe care le vinde pentru clientii din intreaga lume, deci Apple este intr-un mare dezavantaj, si cam vrea sa recupereze teren cu aceasta surpriza pentru iPhone 12.

Vestea GROZAVA pentru iPhone 12 la care NICI nu VISAI Vreodata

Pentru fanii Apple totul este un vis devenit realitate, iar asta pentru ca ani de-a randul ni s-a tot spus ca Apple va include AirPods in cutiile telefoanelor iPhone, dar pana acum nimic nu s-a dovedit a fi adevarat. Daca Apple va include AirPods in cutiile telefoanelor iPhone 12, atunci am vorbi despre o surpriza uriasa pentru toata lumea, insa inainte sa ne entuziasmam trebuie sa nu uitam ca Apple nu face de obicei cadouri de genul acesta.

iPhone 12 nu va fi un telefon ieftin, mai ales daca va avea 5G integrat, iar a include si o pereche de casti de 160 de dolari in cutie fara a creste pretul telefonului pare ceva foarte greu de imaginat in momentul de fata. Da, Apple ar putea sa faca asta pentru clientii sai, insa sansele reale ca acest lucru sa se intample sunt la fel de mici precum cele ca Apple sa renunte la decupajul din ecranul telefoanelor iPhone pe care le vinde.

iPhone 12 va fi lansat in toamna anului 2020, iar pana atunci vom afla multe dintre noutatile pe care cei de la Apple le-au pregatit, astfel ca ramane doar sa asteptam si sa vedem ce va mai fi anuntat in legatura cu el.