DECIZIA Digi Mobil, ce se SCHIMBA pentru Clientii din Romania

Digi Mobil a luat o decizie foarte importanta, iata ce se schimba pentru clientii din Romania, si ce trebuie sa stie toata lumea incepand din acest moment.

DECIZIA Digi Mobil SCHIMBA Clientii Romania

Digi Mobil a luat acum mai bine de o saptamana o decizie importanta care isi va produce noi efecte incepand de maine, iar atat clientii din Romania, cat si cei care vor sa-i devina clienti trebuie sa stie despre asta. Mai exact, cei de la Digi Mobil au lansat noua campanie de portare pentru Black Friday acum aprape doua saptamani, iar astazi este ultima zi in care oricine este interesat sa profite de ea o mai poate face pentru a se bucura de marile beneficii.

Digi Mobil le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de o oferta neasteptat de buna la portare in Romania, iar asta multumita campaniei de Black Friday, insa daca nu profitati pe 29 noiembrie, pierdeti ocazia. Campania pe care Digi Mobil o are disponibila in momentul de fata pentru portare in Romania le ofera clientilor posibilitatea de a cumpara telefoane la preturi in rate fara dobanda, dar foarte important, si fara avans.

DECIZIA Digi Mobil, ce se SCHIMBA pentru Clientii din Romania

Digi Mobil are cateva modele speciale de telefoane care sunt oferite in momentul de fata in cadrul acestei campanii pentru portare cu ocazia Black Friday, ea nefiind foarte diferita fata de campania normala pentru portare. Digi Mobil este operatorul care a generat cele mai multe portari in Romania din momentul in care sistemul a fost lansat si pana in prezent, deci profita de marele sau avantaj, preturile mici, pentru a incerca sa atraga cat mai multi clienti.

Digi Mobil mai are o campanie separata de portare pe care o desfasoara in Romania, insa ea nu este la fel de buna precum cea speciala pentru Black Friday, deci oricine poate sa profite fix de ceea ce doreste in momentul de fata. Digi Mobil stie foarte bine ca romanii vor oferte grozave pentru portare in acest moment, si incearca sa le ofere tot ceea ce isi doresc, dar cea de Black Friday va expira in doar cateva ore si trebuie sa profitati de ea.

Digi Mobil va avea cel mai probabil o noua campanie de portare pentru Craciun, dar e improbabil ca ea sa fie la fel de buna precum cea oferita in momentul de fata in Romania.