Apple va avea mai Multe Lansari de Telefoane iPhone in fiecare an

Apple vrea sa lanseze telefoanele iPhone de mai multe ori pe an, pregatind mai multe modele pentru clientii sai din lumea intreaga.

apple lansari iphone anual

Apple se pregateste sa organizeze mai multe lansari de telefoane iPhone in fiecare an, sau cel putin asta sugereaza informatii aparute recent in legatura cu planurile de viitor ale celor din Cupertino, ele fiind foarte indraznete. Incepand cu anul 2021, cei de la Apple vor sa lanseze cate doua modele de telefoane iPhone in fiecare an, ceva ce s-a mai intamplat atunci cand a fost lansata versiunea originala a iPhone SE de catre cei din Cupertino.

Apple vrea sa revina la aceasta traditie, insa nu cu iPhone 12, ci cu succesorul sau, astfel ca toti cei care iubesc produsele Apple vor avea mai multe optiuni in ceea ce priveste achizitionarea viitoarelor modele de la americani. Schimbarea de strategie nu e similara cu cea pe care am vazut-o pentru lansarile iPhone X si iPhone XR, modele lansate la o luna distanta de altele, dar toate prezentate in aceeasi conferinta.

Apple va avea mai Multe Lansari de Telefoane iPhone in fiecare an

Apple face o schimbare de strategie pentru a avea doua cicluri anuale de lansare pentru telefoanele iPhone, astfel incat sa lanseze o serie primavara si o serie toamna, astfel incat sa isi creasca si vanzarile prin oferirea mai multor optiuni pentru clienti. Analistii spun ca Apple ar urma sa lanseze cate doua noi modele ale iPhone primavara si doua toamna, dar pare ceva mai logic sa lanseze unul singur primavara si inca trei in cursul lunii septembrie.

„Pe baza verificărilor lanțului nostru de aprovizionare, ne așteptăm la o schimbare strategică a cadenței de lansare, odată cu lansarea a două noi modele de iPhone în 1H21, urmate de alte două în 2H21, care vor servi pentru a linia sezonul în jurul lansării. Gama 2H20 va include toate telefoanele OLED, cu dimensiuni de ecran de 5,4 ″ (un model), 6,1 ″ (două) și 6,7 ″ (unu), lărgind dimensiunea ecranului de la 5,8 ″ la 6,5 ​​″ în 2019.”

In 2020 Apple ar urma sa lanseze cel putin patru modele de telefoane iPhone, fie unul in primavara si patru in toamna, fie doar patru in toamna, zvonurile de pana acum prezentand o situatie destul de incerta din acest punct de vedere. Apple nu prea stie cum sa isi mai creasca vanzarile in momentul de fata, astfel ca e in cautare de solutii inovatoare, dar e greu de spus cum ar putea veni acestea din moment ce lumea vrea mai mult decat ce e oferit acum.