Huawei: Vestea GROZAVA pentru Clienti care ASCUNDE o Mare PROBLEMA

Huawei are o noua veste grozava pentru clientii sai, care totusi ascunde o foarte mare problema cu care se confrunta in momentul de fata compania chinezeasca.

Huawei Vestea Clienti ASCUNDE PROBLEMA

Huawei a facut in cursul zilei de ieri un anunt extrem de important pentru clientii din intreaga lume, iar el ar fi trebuit sa sugereze faptul ca una dintre cele mai mari probleme actuale ale companiei a fost rezolvata. In realitate, el tradeaza faptul ca inca exista dificultati majore pentru chinezi, iar ele nu pot fi rezolvate chiar atat de usor, in ciuda faptului ca in aparenta lucrurile par sa fi revenit la normal pentru toata lumea.

Huawei a anuntat ieri ca Huawei Mate 30 Pro si echipamentele sale 5G sunt fabricate fara a avea componente americane in ele, acestea fiind cumparate de la companii alternative, ceea ce ajuta foarte mult chinezii sa scape de sanctiunile din SUA. Problema este ca Huawei are unele tehnologii americane in aceste componente, chiar daca ele sunt produse de catre companii din afara SUA, iar asta o lasa in continuare cu riscul de a avea noi interdictii impuse.

Huawei: Vestea GROZAVA pentru Clienti care ASCUNDE o Mare PROBLEMA

Huawei ar urma sa aiba noi interdictii impuse de catre SUA impotriva sa tocmai pe aceasta problema a componentelor fabricate in alte tari, dar cu tehnologii americane, guvernul din Washington analizand acum modalitatea prin care ar putea face asta. Practic, Donald Trump nu vrea ca Huawei sa aiba vre tehnologie americana folosita in telefoanele sale, indiferent daca ea vine sub forma unei componente produse efectiv in SUA, sau intr-o alta tara.

Huawei, la fel ca multe alte companii, cumpara componente produse in Asia mult mai ieftin decat in SUA, insa unele dintre companiile care le produc o fac folosind tehnologii dezvoltate in alte tari, deci nu unele proprii. Daca SUA va interzice vanzarea catre Huawei a oricaror componente, care au in componenta lor ceva produs cu o tehnologie dezvoltata in SUA, atunci chinezii ar putea avea problemele serioase pe care le vrea Donald Trump.

Huawei nu a scapat inca nici de o alta problema mare, mai exact cea privind licentierea Android, Google nefiind inclusa in lista companiilor care pot relua relatiile comerciale cu chinezii, iar asta nu prea pare sa fie in vreun proces de schimbare prea curand.