RCS & RDS Anunta o MARE SURPRIZA de Craciun pentru Romani

RCS & RDS anunta o foarte mare surpriza de Craciun pentru Romani, iata ce a pregatit operatorul din Romania pentru clientii carei folosesc serviciile in tara.

RCS & RDS SURPRIZA Craciun Romani

RCS & RDS a anuntat o foarte mare surpriza de Craciun pentru clientii din Romania, operatorul de telecomunicatii facand totul public in cursul serii trecute, iar acum oricine se poate bucura de ceea ce au pregatit ei. Pentru Craciun, cei de la RCS & RDS au anuntat un nou concurs la care pot participa toti clientii din Romania care folosesc serviciile Digi TV si urmaresc canalul de televiziune Diva, in urmatoarele doua saptamani de zile.

RCS & RDS colaboreaza cu cei care detin canalul de televiziune Diva pentru a le oferi romanilor sansa de a castiga un Smart TV, dat si un sistem Home Cinema pe care pot urmari oricare dintre filmele si emisiunile separate transmise de catre Digi. Vorbim despre un concurs care se desfasoara in perioada 2 decembrie 2019 – 16 decembrie 2019, iar pentru a participa clientii trebuie sa se inscrie intai pe website-ul celor de la RCS & RDS.

RCS & RDS Anunta o MARE SURPRIZA de Craciun pentru Romani

RCS & RDS le cere romanilor sa completeze pe website-ul sau un mesaj de Craciun pentru cei dragi, impreuna cu informatii pentru inscriere, iar asa se face inscrierea efectiva pentru a participa la concursul organizat de catre ei in Romania. Dupa indeplinirea acestui pas, clientii RCS & RDS trebuie sa urmareasca filmele de sarbatori pe care cei de la Diva le transmit, iar asa au sansa de a castiga unul dintre cele doua premii puse in joc.

“CRĂCIUNUL SE SĂRBĂTOREȘTE PE DIVA ! Urmărește filmele de sărbători și poți câștiga un smart tv împreună cu un sistem home cinema! Lasă mesajul tău pentru cei dragi în formularul de mai jos și intră în concurs!”

RCS & RDS si Diva au stabilit conditii de participare foarte simple pentru acest concurs de Craciun, iar asta inseamna ca oricine este interesat sa participe la el, o poate face fara probleme daca vrea intr-adevar sa castige unul dintre acele premii. Desigur ca trebuie sa si urmariti filmele de sarbatori pe care cei de la Diva le transmit in mod regulat, astfel ca ramane doar ca voi sa va decideti daca vreti sa participati la concurs, sau nu.

RCS & RDS si Diva desfasoara concursul timp de 2 saptamani, deci exista suficient timp pentru a va inscrie, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu problema pierderii sansei de a castiga unul dintre cele doua premii.