Anuntul Huawei care i-a UIMIT pe foarte MULTI dintre Clienti

Huawei este in centrul unui anunt care i-a uimit pe foarte multi dintre clientii companiei chinezesti, iata ce s-a descoperit in produsele acesteia.

Anuntul Huawei UIMIT Clienti

Huawei se lupta de foarte multa vreme cu americanii, insa iata ca vine in sfarsit un anunt care ar trebui sa ii bucure pe toti cei care ii folosesc produsele, si sa ii supere pe toti cei care ii vor raul. Mai exact, Huawei a ajuns in punctul in care produsele sale nu mai sunt facute folosind componente fabricate in SUA, iar aici vorbim atat despre telefoane mobile, cat si despre echipamentele de telecomunicatii ale companiei chinezesti.

Huawei Mate 30 Pro este un telefon fabricat in totalitate cu componente care nu sunt produse in SUA, cei de la Huawei reusind sa gaseasca alternative la componentele pe care le cumparau de la companii care le produceau in SUA. Spre exemplu, Huawei nu mai cumpara chip-uri Wi-Fi si Bluetooth de la Broadcom, gasind alternative in Asia pentru aceste componente, ele fiind foarte importante pentru functionarea telefoanelor sale.

Anuntul Huawei care i-a UIMIT pe foarte MULTI dintre Clienti

Huawei isi producea singura procesoarele, in baza unei arhitecturi create de catre britanicii de la ARM, iar aici a scapat de americani, insa a reusit sa-si faca singura si modem-urile pentru telefoane, scapand de cei de la Qualcomm. Huawei a inceput de prin 2012 – 2013 sa gaseasca alternative la produsele fabricate in SUA, adica fix de cand a fost numita de catre americani ca o amenintare pentru siguranta nationala, deci se stia ce urmeaza sa se intample.

“Companiile americane de tehnologie sunt cele mai importante pentru a relua afacerile cu gigantul chinezesc smartphone Huawei Technologies Co., dar poate fi prea târziu: acum construiește smartphone-uri fără cipuri din SUA. Cel mai recent telefon al Huawei, Mate 30, cu un ecran curbat și camere cu unghi larg, care concurează cu iPhone 11, componente americane, potrivit unei analize a UBS și Fomalhaut Techno Solutions,.”

Huawei este totusi vizata de catre Donald Trump cu o alta interdictie importanta, acesta dorind sa interzica vanzarea catre chinezi si a componentelor fabricate in alte zone de pe glob, insa in baza unor tehnologii care sunt dezvoltate in SUA. Aici intervine o alta problema pentru Huawei, deoarece ea nu a scapat in totalitate de componente care sa fie produse cu tehnologii dezvoltate in SUA, deci s-ar putea sa resimta din plin o asemenea sanctiune.

Huawei se bucura deocamdata de vanzari in crestere in China, si de o aparenta stagnare, sau scadere, in alte zone de pe glob, dar aplicatiile Google raman deocamdata interzise pentru ei, si s-ar putea sa fie impuse alte sanctiuni mult mai grave.